Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013, cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-08, 18:08   #3237
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
kurde dziewczyny, strasznie pędzicie, nie ogarniam wątku

macie jakieś spostrzeżenia odnośnie słoiczków? które lepsze które gorsze? mi się wydaje że sama marchewka najlepsza z gerbera, a marchewka z ziemniaczkiem z bobvity :P mam z hippa niestety pare słoiczków i je podam, ale bardziej chyba podchodziła ta bobvita
aha i chyba w rossmannie najlepsze ceny słoiczków bez promocji chyba a jak gdzieś promo no to wiadomo że lepiej tam.

położyłam Olę na macie ed. i po paru chwilach czytania Was spojrzałam, a ona już 180stopni odwrotnie

my na szczepieniu dzisiaj nie byłyśmy, jutro idziemy jednak bo dzisiaj tż pojechał sprawdzić jak sytuacja w ośrodku i czy dużo ludzi i pani w rejestracji powiedziała żeby jutro o 9;00 być, oby nie było tych starych pryków chodzą tylko aby pójść sobie do lekarza

spróbuj z tą karuzelą teraz jak jest starsza, wydaje mi się że powinna ją zainteresować, u nas się sprawdza rano kiedy to Ola ma najdłuższy okres aktywności, zabawia się sama, albo rączkami i nózkami albo właśnie karuzelką
czyli jak się kąpie na brzuszku to musi być mniej wody, spróbuję choć trochę się boję po ostatnim ;p
właśnie karmiłam Michasia i trochę poczytałam składy słoiczków na stronach producenta
gerber ma 100% marchewki, z bobovity jest marchew +woda (22% )
bobovita ma marchewke z ziemniakiem czytam skład a tam :marchew,ziemniak, ryż ()
składy składami,każdy przebadany i dopuszczony do obiegu
najważniejsze co mojemu Synkowi podpasuje
np planuje podac marchewke z gerbera, jak sie bedzie krzywił to sprawdze marchewke z innych firm

07-04-2015 Kamiś

Edytowane przez Aaamelkaa
Czas edycji: 2014-01-08 o 18:12
Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora