Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ktoś mnie okłamuje
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-08, 17:14   #7
_ema_
Zakorzenienie

Dot.: Ktoś mnie okłamuje

Cytat:
Napisane przez ouii Pokaż wiadomość
Wiem, że nikt mi tu nie powie kto kłamie, napisałam to bardziej w formie wyżalenia się...

Nie napisałam jednaj ważnej rzeczy... Zanim zaczęłam oficjalnie być z chłopakiem bardzo dużo rozmawialismy przez internet, no, łatwo było z tych rozmów wyczytać, że coś między nami jest. W tym czasie byłam jeszcze z dziewczyną ale ona podobno coś podejrzewała. I za sprawą swojego przyjaciela informatyka włamała mi się na komputer żeby dowiedzieć się czy rzeczywiście z kimś "romansuje". Podobno na facebooka ciężko się włamać ale wymieniłam też kilka maili z chłopakiem, on wysłał mi częściowego loga z naszych rozmów. Więc jest możliwość, że ona, była dziewczyna, bardzo dużo się o nim dowiedziała. Oczywiście twierdzi, że musiał mi je wysłać wcześniej/później bo ona ich nie czytała.
Ta rozmowa chłopaka z dziewczyną (która jest z innego miasta, gadka zaczęła się od tego, że chciała jakieś info o uczelni na której studiujemy) była bardzo wiarygodna. To co on rzekomo tam pisze jest bardzo w jego stylu i jest dużo informacji, o których teoretycznie była wiedzieć nie mogła. Teoretycznie... Ale być może dzięki włamowi na kompa (do którego się przyznała) dowiedziała się bardzo dużo.

A, no i o zdjęcia i filmik poprosiłam tą dziewczynę sama...
W takim razie na prawdę - poproś ją o oryginalną wersję zdjęcia, na któym niby Cię zdradza i będziesz miała jasność. Tylko nie mów jej po co Ci to, poproś jedynie o to, żeby wysłała Ci zdjęcie nie edytowane w żaden sposób z oryginalną nazwą. Nie jest to 100% metoda, bo wszystko w dzisiejszych czasach da się zafałszować, ale nie sądzę żeby aż tak chciało się komukolwiek bawić.

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez ouii Pokaż wiadomość
_ema_ dziękuję bardzo, poproszę dziewczynę o przesłanie tych zdjęć (dostałam je w formie druku) i zrobię jak mówisz.
Jak masz je przy sobie to spróbuj też się przyjrzeć dokładnie na wszelkie szczegóły, nieumiejętny fotomontaż łatwo jest zauważyć przy bliższej analizie tego co się ma przed oczami
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując