2014-01-08, 17:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ktoś mnie okłamuje
Cytat:
Napisane przez ouii
Wiem, że nikt mi tu nie powie kto kłamie, napisałam to bardziej w formie wyżalenia się...
Nie napisałam jednaj ważnej rzeczy... Zanim zaczęłam oficjalnie być z chłopakiem bardzo dużo rozmawialismy przez internet, no, łatwo było z tych rozmów wyczytać, że coś między nami jest. W tym czasie byłam jeszcze z dziewczyną ale ona podobno coś podejrzewała. I za sprawą swojego przyjaciela informatyka włamała mi się na komputer żeby dowiedzieć się czy rzeczywiście z kimś "romansuje". Podobno na facebooka ciężko się włamać ale wymieniłam też kilka maili z chłopakiem, on wysłał mi częściowego loga z naszych rozmów. Więc jest możliwość, że ona, była dziewczyna, bardzo dużo się o nim dowiedziała. Oczywiście twierdzi, że musiał mi je wysłać wcześniej/później bo ona ich nie czytała.
Ta rozmowa chłopaka z dziewczyną (która jest z innego miasta, gadka zaczęła się od tego, że chciała jakieś info o uczelni na której studiujemy) była bardzo wiarygodna. To co on rzekomo tam pisze jest bardzo w jego stylu i jest dużo informacji, o których teoretycznie była wiedzieć nie mogła. Teoretycznie... Ale być może dzięki włamowi na kompa (do którego się przyznała) dowiedziała się bardzo dużo.
A, no i o zdjęcia i filmik poprosiłam tą dziewczynę sama...
|
W takim razie na prawdę - poproś ją o oryginalną wersję zdjęcia, na któym niby Cię zdradza i będziesz miała jasność. Tylko nie mów jej po co Ci to, poproś jedynie o to, żeby wysłała Ci zdjęcie nie edytowane w żaden sposób z oryginalną nazwą. Nie jest to 100% metoda, bo wszystko w dzisiejszych czasach da się zafałszować, ale nie sądzę żeby aż tak chciało się komukolwiek bawić.
---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------
Cytat:
Napisane przez ouii
_ema_ dziękuję bardzo, poproszę dziewczynę o przesłanie tych zdjęć (dostałam je w formie druku) i zrobię jak mówisz.
|
Jak masz je przy sobie to spróbuj też się przyjrzeć dokładnie na wszelkie szczegóły, nieumiejętny fotomontaż łatwo jest zauważyć przy bliższej analizie tego co się ma przed oczami
|
|
|
|