Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ktoś mnie okłamuje
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-08, 17:30   #9
skazana_na_bluesa
.

Dot.: Ktoś mnie okłamuje

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
W takim razie na prawdę - poproś ją o oryginalną wersję zdjęcia, na któym niby Cię zdradza i będziesz miała jasność. Tylko nie mów jej po co Ci to, poproś jedynie o to, żeby wysłała Ci zdjęcie nie edytowane w żaden sposób z oryginalną nazwą. Nie jest to 100% metoda, bo wszystko w dzisiejszych czasach da się zafałszować, ale nie sądzę żeby aż tak chciało się komukolwiek bawić.

Jak masz je przy sobie to spróbuj też się przyjrzeć dokładnie na wszelkie szczegóły, nieumiejętny fotomontaż łatwo jest zauważyć przy bliższej analizie tego co się ma przed oczami
cóż, jeśli komuś się chciało preparować tyle "dowodów" to może pomyśleć o każdym szczególe. zwłaszcza jeśli była dziewczyna ma do pomocy informatyka.
ja bym się odezwała pewnie do byłej, że wiem o wszystkich jej numerach, ale ma sobie darować. więcej z nią nie będę, bo kocham tego faceta.

a informatykowi bardzo łatwo się włamać na fb. mojej koleżance też się włamali i była z tego grubsza afera.

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Napisane przez ouii Pokaż wiadomość
Jeśli komuś chciało się napisać 145 stron wiarygodnej rozmowy gdzie czasem jest mowa o pierdołach, gdzie ludzie robią literówki, odchodzą od klawiatury itd oraz podrabiać ten filmik to... naprawdę nic mnie już nie zdziwi.
A zdjęcie jest robione telefonem, w słabej jakości, ciężko cokolwiek stwierdzić. Na moje oko wygląda dziwnie, wszyscy mówią to samo, ale to są moi przyjaciele...

Była dziewczyna dała je swojemu dobremu znajomemu policjantowi, który przekazał je dalej i wykonana została ekspertyza. Z długą analizą, nazwiskiem i pieczątką.
:/
wiesz co? tym bardziej bym w to nie wierzyła. a pieczątkę można spokojnie podrobić. kilka złotych i masz własną, jaką sobie wymarzysz.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując