2014-01-08, 18:43
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,
Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa
pamiętam ten post, my mamy dady już sprawdzone, zawsze kupowaliśmy w promocyjnych cenach i wszytsko ok takze ja kupuje
|
może tylko moje były uszkodzone. oby 
---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------
Cytat:
Napisane przez Madziuchna27
Dziewczyny, czy Wasze maluchy unoszone za rączki delikatnie do góry do siadu prostują już głowę, czy nie?  Bo nasz mały leniuszek jeszcze nie, a w poradni rehabilitacyjnej nastraszyli nas, że do końca roku Julek już powinien podnosić tak głowę  Zaraz połowa stycznia....
|
Jeśli dobrze zrozumiałam to Antek też nie podnosi główki w ten sposób :| zostaje mu w tyle. za to wierzga pupą gdy mu tak robie
---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------
Cytat:
Napisane przez maharet1092
A czego zawiodłaś? Starszej dawałam czesto te rosmanowskie albo właśnie Hipp.A jak już byliśmy w DE to co tam w ręke wpadło, patrząc na skład, nie na firmę. Wszamała wszystko, nie jest wybredna.
Jankowi chyba dam Hippa
|
czytalam dzisiaj o słoiczkach i sporo osób chwali te rossmanowskie
---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------
Cytat:
Napisane przez kaska87
hej 
ja tez myślałam, że na koniec macierzyńskiego trzasnąć i odchować i dopiero do pracy, ale niestety kredyt bierzemy bo trzeba górę wykończyć i nie wiem jak to będzie wyglądało, ale za rok w wakacje to już na bank tworzymy
ja będę z mlekiem z piersi właśnie robić
u nas też skok (jeszcze tydzień  ) i Miki mi dzisiaj 2x się bez powodu tak mocno rozpłakał, ale za chwilę już się zacieszał  i nie wiem czy mu zęby nie idą
też się chętnie dowiem 
brawa dla Antua za wagę
Papużko  Ty wiesz o co chodzi....  upewnij się, że on na prawdę się zmienił 
|
wiem wiem. jeszcze za wcześnie na takie wnioski , niestety 
---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------
Cytat:
Napisane przez ja-ika
brawo dla Antka dzielny chłopak
Na początku mleko nie leci. Dziecko musi trochę possać, żeby zaczęło coś lecieć. Moja tak fajnie na początku zasuwa  a potem jak już leci, to ciągnie pomału. Mi też się wydaje, że mam mniej mleka, albo moja Emilka więcej potrzebuje, ale najgorsze co mogłabym teraz zrobić, to podać mm. Chcę karmić piersią jak najdłużej
Papuga właśnie to mydełko jest świetne. Ja na razie spieram tylko kupki i super daje radę. Namaczam pod kranem, mydlę mydełkiem, zapieram i spłukuję.

|
a nie orientujesz sie czy mozna je kupić w biedrze?
---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------
Dziękuje za wszystkie gratulacje i miłe słowa odnośnie naszej dzisiejszej wizyty u lekarza
|
|