Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-05-29, 14:15   #4760
sexy body
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?

Wczoraj zakończyłam 4-letni związek. Przez smsa bo on jest za granicą i nie mam możliwości inaczej. Właśnie dlatego że wyjechał miałam dużo czasu na zastanowienie się nad sensem tego związku.
Przyczyn było mnóstwo:

-kilka razy zdarzyło mu się podnieść na mnie rękę, a ostatnio tak, że od 5 miesięcy mam ślad na twarzy i w ogóle tak się wtedy rozszalał że szyba w drzwiach poszła i ja musiałam jechać na zszywanie ręki i do tej pory nie czuję jednego palca

-kiedyś napisałam mu smsa z telefonu koleżanki jako jakaś dziewczyna, której rzekomo on się bardzo podoba i z prośbą żeby się z "nią" umówił. I owszem umówił się i to z zaznaczeniem, że jego dziewczyna - czyli ja - ma się o tym nie dowiedzieć

-kłamie, kłamie, kłamie i kłamie że nie kłamie

-obiecuje zrobić wszystko o co go tylko poproszę, po czym nie robi nic i dziwi się że te obietnice są dla mnie takie ważne

-po wszystkich kłótniach i awanturach (także po tych opisanych wyżej) to ja pierwsza wyciągałam rękę... bo on by tego nie zrobił - a ja tego właśnie się bałam

Ale już się nie boję. Boję się tego, że nadal go kocham, ale mam szansę się z tego wyrwać bo go tu nie ma i wróci dopiero za 4 miesiące. Mam nadzieję, że co z oczu to z serca...
I mam nadzieję, że dobrze zrobiłam i nie będę tego żałowała...
sexy body jest offline Zgłoś do moderatora