Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-08, 20:38   #3075
scotasia
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)

Mój Domiś dziś samodzielnie stanął (nie licząc bułki, której się trzymał)

Muszę coś zrobić z tym moim kompem, bo nie widzę, jak synek Laurki się puszcza Jak to jest, że niektóre linki widzę normalnie, a inne nie. Eh

Cytat:
Napisane przez karusia_2007 Pokaż wiadomość
My też mamy roczek już za sobą.
To spóźnione życzenia: wszystkiego naj naj!!

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość

Sprawa roczku się rozwiązała,dziadek zmarł 0 13
Współczuję...

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

Wyszwędaliśmy się, przynieśliśmy małego torta, co by sbie Młody na próbę dmuchnął TZ trochę zaniesie do pracy btw nie chwaliłam się, że mu umowę przedłużyli!
Próba generalna udała się? No i gratulacje za przedłużoną umowę

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość

miałam Wam kiedyś pokazać, Hania dostała pod choinkę i polecam, mieści się maaaaaaaasa zabawek materiał jest taki fajny i się tak jakby wyginahttp://home-you.com/pl/kids-time/167...nik-teddy.html
Fajne! też szukam jakiegoś zabawkochowacza. Hania słodka

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Dziewczyny, co podajecie dzieciom na drugie danie? I jak Wam sie udalo przekonac do nich dzieci?
Poza zupką w sumie Dominik podjada nasz obiad, jakieś ziemniaczki, rybka, warzywka. Ale specjalnie dla niego nie gotuję drugiego dania

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Dlatego jestem w szoku jak piszecie, ze dajecie dzieciom kanapeczke z maselkiem i np bieluchem na sniadanie - mojego by to moze na 20min zapchalo...
Ja też dziś próbowałam podmienić poranną kaszę bułeczką to chodziło toto i jęczało aż kaszę dostało

Jakie fajne rozrywki ma Blanka w żłobku
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora