Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzidziuś dupkę w nocnik mieści - zaściankowe opowieści. Mamy XI-XII 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-08, 21:17   #154
moonie_85
Wtajemniczenie

Dot.: Dzidziuś dupkę w nocnik mieści - zaściankowe opowieści. Mamy XI-XII 2012

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
zadzownila do mnie babka od gina mojego, bo dostali wyniki mojej cytologii, i cos mowila zebym szybko przyszla w zwiazku z wynikami, cos o stanie zapalnym wspomniala i ze musimy powtorzyc cytologie szybko, tak jakos pokretnie mowila, na koniec stwierdzila zebym sie nie denerwowala, jaaasne
ze zwyklym stanem zapalnym by nie dzwonila, tylko sama bym sie musiala pofatygowac po wynik...

dopiero w poniedzialek pojde, ehhhhhh

lepsza wiadomosc to taka, ze splacimy kredyt
tesciowa ciulala oszczednosci i nam przekazala spora sumke plus nasze oszczednosci wszystkie i bedziemy bez kredytu

bedziemy bogaci, bo ponoc tylko tacy zyja bez kredytu
no i ząbki w sciane

no i internet mam tylko do jutra wlacznie, wiec nie wiem co tu wymyslimy
U mnie dzwonią jak wyjdzie cokolwiek co wymaga wizyty, nawet stan zapalny, żeby przyjść po jakąś kurację, chociaż jak ostatnio byłam, bo wyszła dwójka wg starego opisu (nigdy w życiu jedynki nie miałam...) to dostałam jakieś pitupitu z kwasem mlekowym tylko. Się nie martw, pewnie po prostu masz stan zapalny, zobaczyli kilka leukocytów pod szkiełkiem i ot co. Zrób sobie potem kolposkopie dla spokoju ducha.
Poza tym bez sensu, jak już zadzwoniła i Ci namieszała to mogła powiedzieć dokładnie o co chodzi a nie takie miganie się opieprzyłabym przy okazji.
Albo do gina zadzwon bezpośrednio jak się martwisz

No nieźle z tym kredytem My jeszcze przez 28 lat dzielimy dom z bankiem Chyba że w totka strzelimy, to krócej

A czemu net do jutra tylko?
moonie_85 jest offline Zgłoś do moderatora