2014-01-08, 22:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II
Cytat:
Napisane przez chocolateeyes
Za dużo owoców? Nie ma czegoś takiego jak za dużo owoców  ja też tyle jem i jest ok 
|
myślę, że jednak jest owoce zawierają dużo cukru, więc z nimi jak ze wszystkim też nie można przesadzać
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44504566]ja jakoś nie lubie owsianki, może spróbuje taką jak mówisz, bo gotowana blee[/QUOTE]
jakie blee, pycha
Cytat:
Napisane przez windowS17
nie polecam tatuowania. ja sobie zrobilam na 16 urodziny i zaluje. jest w niewidocznym miejscu ale kurcze to zostaje na cale zycie.
|
no ja wiem, że na całe życie ale jestem zakochana w tatuażach (marzy mi się wytatuowany facet ) i jak tylko znajdę napis (bo to chcę najpierw), do którego będę w 100% przekonana, to zrobię
a Ty co masz, jeśli można wiedzieć?
Cytat:
Napisane przez lady catherine
niby tak, ale ja się czuje jakoś tu źle... nie ze względu na Was, tylko wasze cele...
chyba mam jakiś zły dzień dziś...
Karcia i Wind,  co prawda to prawda, fajne z Was KOBITY 
niech mnie ktoś przytuli... jak mogłam się znowu doprowadzić do takiego stanu??  nie potrafię sobie z tym poradzić, wszystkim na około się udaje, a ja stoje w miejscu
chyba dzisiaj to nie ma sensu, żebym się tu pogrążała, więc wypłacze się i jutro odezwe.
|
lady skończ z takim gadaniem! fakt, że laski mamy tutaj szczupłe, ale nie ma różnicy ile nam zostało do celu, ważne jest to, żeby się wspierać, dzielić sukcesami, ale też porażkami (oby jak najrzadziej ) i po prostu sobie poplotkować jeśli Cię to pocieszy to ja mam do zrzucenie około 20kg, więc sama widzisz, że zajmie mi to zdecydowanie więcej czasu niż innym, ale co z tego? w końcu kiedyś się uda
i też nie wiem jak się mogłam doprowadzić do takiego stanu i cały czas do niego wracać, ale dołowanie się nic nie da, trzeba działać (teraz jestem taka mądra w gębie, ale wiedz, że wielokrotnie tutaj miałam doły, jeszcze gorsze od Twojego i dziewczyny musiały mi pisać to samo ) także głowa do góry! będzie dobrze!