Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013, cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-08, 21:42   #3323
ja-ika
Zakorzenienie

Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Heloł, witam z 4-miesięcznym już Julkiem
Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość

To i my się witamy w 4 miesiącu zapomniałam się pochwalić że to dziś
wszystkiego dobrego dużo zdrówka dla Juleczka i Antosia
Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Hehe zdazylam wyjsc z forum, zanim przeczytalam Twojego posta
U nas dalsze rozszerzanie diety- teraz marchewka z ziemniakiem na tapecie. No i wciaz temat potencjalnej alergii na bialko. Alergolog ja zdiagnozowal, ale ja nie jestem taka pewna.
Poza tym, Adas domaga sie znacznie wiecej uwagi i zabawy. Sa dni, ze spi ledwo 2h przez caly dzien. Na szczescie noce bez zmian 20:30-6 (mozna budzika nie nastawiac...).
Snow dalej karmisz piersią?
Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
hej hej
no nareszczie się odezwałaś
Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Cieszy mnie ze u Was wszystko w porządku.A nocek zazdroszcze

Kurcze nie wiem co z Lilką.gdzies tak od poznego po poludnia zaczęła stękac.Tzn taki dziwny dzwiek wydaje jakby jej cos nie odpowiadało..teraz to się bardziej nasiliło..kupa była,brzuszek raczej nie boli w razie wu dałam Bobotic.temperatura na poziomie37,2 czyli w normie..nie wiem o co kaman..czy to moze byc po szczepieniu?
moja też pojękuje, a wczoraj miała szczepienie
Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
hej hej
Kurcze muszę wrzucić jakieś foteczki bo faktycznie dziewczyna mi rośnie,że hej
My również od początku chcieliśmy trójeczkę-potem z powodu poporodowych problemów z Natalcią troszkę się to zweryfikowało i nawet nie dopuszczałam do siebie myśli o drugim dziecku. A teraz myślimy o trzecim
mój małż też by chciał, ale ja nie jestem pewna. Dla mnie to też ostatni dzwonek... i jeszcze kwestia wagi żeby zajść w kolejną ciążę musiałabym zrzucić ok 25 kg
Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Chyba cycuś opanowany Żeby tylko przez noc śwństwo nie wróciło. ;/

Przepraszam, czytam piąte przez dziesiąte, ale dzisiaj te karmenia to niezła gimnastyka, Zuzka już pewnie z 6,5kg waży to jest co trzymać do karmienia spod pachy. poza tym wije się niesamowicie, również przy karmieniu...

Dziewczyny... jutro mamy to badanaie w szpitalu. Proszę o kciuki, to bardo ważne.
super, że się udało
oczywiście trzymamy z Emilką wielkie kciukasy za Zuzinkę