2014-01-08, 22:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ile kosztuje wyprawka ?
Cytat:
Napisane przez boska latynoska
Na grubaska nie wygląda  Dwulatka ważąca 8 kg, to raczej nie drobne dziecko, a gruuubo poniżej normy. Nigdy takiej nie widziałam.
Vixen, moja umie schodzić po schodach  Poza tym, łóżeczka używamy już od roku. Uważam, że to był dobry zakup.
|
Jest normalna. Ani grubasek, ani chudzielec. Do wieku i wzrostu akurat (choć ma duzy brzuch po tacie ).
ja tę dziewczynkę widziałam, niejadek niesamowity, nic do buzi nie chciała wziąć, ale rodzice też drobnej budowy i niscy.
Cytat:
Napisane przez _vixen_
Drobna to ona raczej nie jest, brzuszek ma jak stary chłop 
Większośc dwulatków jednak w wózku jeździ, my staramy się, żeby jak najwięcej pieszo chodziła, ale ona np. w kałuże nie chce wejść tylko pakuje się do wózka. Wózek często mamy przy sobie, bo wolę to niż noszenie.
I racja, że wózek trzeba zobaczyć na żywo.
karolca, jakie Twoja mała ma włosy!!! Moja ma takie jasne kłaczki w porównaniu do Twojej, z tyłu jak jej się odleży to "stoją" w poziomie jak taka szczota sztywno, normalnie gorzej niż dzidzia 
|
Moja w wózku jedzie tylko na większe zakupy na osiedlu (wózek mozna obwiesić torbami) No i jak mmocno wieje i pada, wtedy folia i jedziemy (jesli jest taka konieczność).
Włosy ma niesamowite, do tego kręcą sie (zawsze marzyłam o córce z loczkami). Ale urodziła się z czarną głową.
|
|
|