Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ile kosztuje wyprawka ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-08, 22:04   #730
karolca
Zakorzenienie

Dot.: Ile kosztuje wyprawka ?

Cytat:
Napisane przez boska latynoska Pokaż wiadomość
Na grubaska nie wygląda Dwulatka ważąca 8 kg, to raczej nie drobne dziecko, a gruuubo poniżej normy. Nigdy takiej nie widziałam.

Vixen, moja umie schodzić po schodach Poza tym, łóżeczka używamy już od roku. Uważam, że to był dobry zakup.
Jest normalna. Ani grubasek, ani chudzielec. Do wieku i wzrostu akurat (choć ma duzy brzuch po tacie ).
ja tę dziewczynkę widziałam, niejadek niesamowity, nic do buzi nie chciała wziąć, ale rodzice też drobnej budowy i niscy.

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
Drobna to ona raczej nie jest, brzuszek ma jak stary chłop
Większośc dwulatków jednak w wózku jeździ, my staramy się, żeby jak najwięcej pieszo chodziła, ale ona np. w kałuże nie chce wejść tylko pakuje się do wózka. Wózek często mamy przy sobie, bo wolę to niż noszenie.

I racja, że wózek trzeba zobaczyć na żywo.

karolca, jakie Twoja mała ma włosy!!! Moja ma takie jasne kłaczki w porównaniu do Twojej, z tyłu jak jej się odleży to "stoją" w poziomie jak taka szczota sztywno, normalnie gorzej niż dzidzia
Moja w wózku jedzie tylko na większe zakupy na osiedlu (wózek mozna obwiesić torbami) No i jak mmocno wieje i pada, wtedy folia i jedziemy (jesli jest taka konieczność).

Włosy ma niesamowite, do tego kręcą sie (zawsze marzyłam o córce z loczkami). Ale urodziła się z czarną głową.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując