Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-09, 01:11   #2588
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
lepsza, tzn bardziej podchodzi mi malina niż skórka pomarańczy. karmelu nie będę próbować
dziękuję za pocieszenie trochę się zmobilizowałam do nauki i mi lepiej
a z tym jedzeniem to się cieszę, że to nie była wpadka fastfoodowa, albo jakiś niezdrowy posiłek typu paczka pierogów, no albo słodkie typowe (bo jakbym zjadła batona albo zwykłą czekoladę, to bym zaprzepaściła te 10 dni i rzuciła się na słodkie ). Także nie ma tragedii
Mi też bardziej ta z maliną ale wszystkie i tak są pyszne
No i dobrze, że tak myślisz każdemu zdarzają się potknięcia, a Twoje nie było jakieś wielkie

Cytat:
Napisane przez agila negra Pokaż wiadomość
Przeleciałam wątek, bo wczytywać się jak zwykle nie było czasu :P Kolejny udany dzień za mną, jest ok. Czuję się już zdecydowanie lepiej przy takim jedzeniu, bo po świętach i sylwestrach to masakra była :P
Brawa wszystkim za ćwiczenia widzę Heroinka z Madzią cisną jak szalone
Byłam dziś pierwszy raz po przerwie na uczelni na 4 godziny No i na szczęście znowu weekend Magisterka nie jest zła

Dobranocki kochane

Brawo za udany dzień
Dzięki dobranoc
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora