Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzidziuś dupkę w nocnik mieści - zaściankowe opowieści. Mamy XI-XII 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-09, 09:37   #181
moonie_85
Wtajemniczenie

Dot.: Dzidziuś dupkę w nocnik mieści - zaściankowe opowieści. Mamy XI-XII 2012

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
u nas jest o połowe taniej jak się segreguje bo tak szczerze to mam gdzieś całą tą ekologie i Ci pseudo ekolodzy przyjeżdżający furą z 5 litrowym silnikiem i w kurtce skórzanej, zeby przywiązać się do drzewa
oj, ale ja nie jestem za przywiązywaniem się do drzewa i pikietowaniem przeciw globalizacji, bo ja tam ją lubię
Moim jednak zdaniem, skoro można coś zrobić żeby w przyszłości żyło się lepiej i czyściej i nic (no dobra, nieco wody i zachodu) mnie to nie kosztuje to nie widzę problemu, poza tym Polska tak bardzo chce do "zachodu" a w tych kwestiach jest hen hen "na wschodzie".
A jak już robię to porządnie, jak segreguję to myję. Nie lubię półśrodków
Ale połowę tzn ile? Bo jeśli 4 zeta zamiast 8 to to nie jest jakaś kosmiczna kwota moim zdaniem. U nas przez segregowanie jest może właśnie ze 4 albo 5 zeta taniej.

Jeszcze co do tych pseudoekologów, to cóż, no pewnie są i tacy "pseudo" ale powinno się równać do najlepszych, nie do najgorszych, prawda?

Edytowane przez moonie_85
Czas edycji: 2014-01-09 o 09:38
moonie_85 jest offline Zgłoś do moderatora