Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-29, 16:43   #728
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 ?

Cytat:
Napisane przez ankalola Pokaż wiadomość
Mi również bardzo miło
Mam takie pytania (może troche głupie ale ja to zawsze coś takiego wymyślę):
Dlaczego decydujecie się na ślub ze swoimi tż-ami oprucz tego że z miłości? Kiedy po ślubie myślicie zacząć się starać o dzieciaczka?
Oprócz wielkiej miłości jaką darzymy siebie przez prawie 7 lat, widze w swoim partnerze mężczyzne, któremu moge zaufać, z którym czuje się bezpiecznie, bez którego nie potrafie żyć.Mamy wspólne plany, niektóre marzenia udało Nam się zrealizować i co najważniejsze chcemy razem spędzić reszte swojego życia.Stworzyć potomka, który będzie wytworem naszej miłości.
A kiedy dzieciaczek?Mhm planowo tak rok po ślubie będziemy się starać, a jak będzie w rzeczywistości to się przekonamy.

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
(...)Ze wzgledu na takie okolicznosci zamieszkalismy razem,ale nie wyobrazamy sobie zycia bez slubu, dla nas to ma ogromne znaczenie, bo dla nas to sakrament, ktory ma nam pomoc razem przejsc przez zycie..
Dokładnie, dla Nas przyjecie sakramentu jest czymś bardzo ważnym.

Zgodze się z Tiffi1, ze przeżyć na swojej skórze śmierć mamy czy taty zwłaszcza kiedy się jest młodą osobą, to coś strasznego.Mój Tatulek odszedł pod koniec stycznia i wtedy coś we mnie pękło, coś co już się nie da pozbierać.Jestem inna.