Re: blagam o metamorfoze
Bozzz...Aniuś [img]icons/icon7.gif[/img] jak laleczka wyglądasz [img]icons/icon7.gif[/img] slicznie, serio [img]icons/icon7.gif[/img] CO prawda zdjęcie ma dosc ciemne oswietlenie i np. ja niezbyt dokładnie widze, jakie masz włoski ( kolor, struktura, długość) , to samo cera, i kolor oczu..moze masz Aniutek jakąś fotke w naturalnym oswietleniu ? bardzo by to ułatwiło sprawe [img]icons/icon7.gif[/img]
Zdecydowanie- ja stawiam na podkreslenie oczek [img]icons/icon7.gif[/img] masz sliczne [img]icons/icon7.gif[/img] duuuuze, ciemne takie misiowe [img]icons/icon7.gif[/img] słodkie [img]icons/icon12.gif[/img]usteczka delikatnie [img]icons/icon7.gif[/img]
Ania?? a gdzie Ty masz ten drugie podbródek kochanie ? chyba za uszami [img]icons/icon10.gif[/img] no wiesz - juz pozno chyba bredzisz [img]icons/icon12.gif[/img]ja tu NIC A NIC NIE WIDZE!! [img]icons/icon7.gif[/img]zadnego drugiego ani nawet trzeciego podbródka! serio [img]icons/icon7.gif[/img]
Dziewczyny i Szefowa [img]icons/icon29.gif[/img] cos Ci fajnego zaproponują, napewno [img]icons/icon7.gif[/img] ja tez od siebie postaram sie cos dodac , ale ta fotka..inne oswietlenie..dasz rade wstawic cos bardziej naturalnego ?
cmokasy [img]icons/1cmok.gif[/img]