Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TŻta związek z kuzynką- oceńcie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-09, 15:11   #83
201605300922
Konto usunięte

Dot.: TŻta związek z kuzynką- oceńcie

Cytat:
Napisane przez inneed Pokaż wiadomość
Poprzednie dziewczyny zabroniły im się spotykać, ale nie rzuciły go przez to. Pierwsza- zdradziła go [sic!] po trzech latach (zwykła historia z chłopakiem na boku). Z drugą skończyło się po dwóch latach, cały związek był niebyt udany, w końcu ona wyjechała do Wielkiej Brytanii i uznali że to koniec.

Idę na wykład, potem na zumbę, od tego zdarzenia jestem tam codziennie bo to mi daje zapomnieć na jakieś 2h.
Jestem naprawdę rozbita, czuję się strasznie, bolą mnie mięśnie od stresu, nie chce mi się jeść. (Nie mam powodu kłamać- jestem anonimowa. Przedstawiam Wam sytuację dokładnie tak jak wygląda.)

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Zgadzam się, jestem bezkrytyczna w stosunku do niego- zostało mi to po czasie kiedy uważałam go za ideał.
Niszcz się psychicznie dalej albo daj sobie z nim spokój. Ty jesteś w tym układzie na przegranej pozycji i choćby on jeździł do Ciebie nie 400, a 2000 km to nie będziesz nikim więcej, jak przykrywką, im bardziej się ,,poświęca" tym jego wizerunek jest bardziej wiarygodny dla rodziny i znajomych.
201605300922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując