Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013, cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-09, 16:08   #3513
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
dZiekuje
Mam na imie Magda, corcia Dominika urodzila sie silami natury 5 wrzesnia, termin porodu byl na 15 wrzesnia. dluga 52cm i 2640g i duzo wlosow | W ciazy przechodzilam cukrzyce ciazowa.
Zatem obecnie mamy skonczone 4 miesiace. Karmie wylacznie piersia (choc po walce o to bo nie chciala ssac, trzeba bylo ja wybudzac na jedzenie i na poczatku dokarmiac butla - ale moim mlekiem - teraz butla jest bardzo be
Kolki nas raczej ominely. Wiadomo, troszke postekiwan nad ranem i czasami jakies prezenia byly (ale czytajac Was widzialam ze nie tylko moja mala maa takie poranne dolegliwosci
generalnie jest grzeczna, spokojna dziewczynka. Choc jak zacznie sie awanturowac to sie jej nie przekrzyczy
Nie wiem co jeszzce napisac...
Moze dodam, ze jestesmy spod szczecina
Czeeeeść Ale super, w końcu taka okruszka jak moja była
Ja też kp, a ile Twoja teraz waży?

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Ojezusmaria biedaku
Wiesz co, może to nie ten rotawirus od szczepienia tylko zbiegiem okoliczności coś złapałaś? Aż takie ostre objawy, no masakra faktycznie

Na szczęście chyba najgorsze za Tobą

Złote rady t. Haha, jezu, czemu one muszą być takie wkurzające?

Dziewczyny, które mroziły swój pokarm, w jakim kolorze zrobił się Wam ten zamrożony płyn? Ciekawa jestem.
Ja jak ściągam to kolor mleka jak od krowy ( ) a po zamrożeniu robi się wręcz mocno żółtawy. To chyba od tłuszczu, nie?
W sumie nie wiem bo jak małż był w aptece,to mu powedzieli,że teraz wirus panuje.Więc może nie od Tusi,ale w sumie ostatnio rzadko wychodziłam do ludu...

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Oooo, a dasz linka?

A my w domu od tygodnia Niech Edi zdrowieje

Pij dużo i może jakiś probiotyk, jak będziesz w stanie cokolwiek w żołądku utrzymać?
Tak, brałam Lakcid,ale nie utrzymałam

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora