Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-09, 18:01   #2761
zubi89
Zakorzenienie

Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

Cytat:
Napisane przez NecroKitty Pokaż wiadomość
Też ostatnio patrzyłam na allegro ale jakoś nie jestem przekonana do tych zestawów

U mnie na razie mało różowego, wolę się wstrzymać do tego 20t niż potem rozczarować, że małej coś urosło
U mnie lekarz powiedział na 100%, że będzie dziewczynka. A z neutralnych mam już sporo więc na tej aukcji z różowymi poprzestaje

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Napisane przez pater86 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, nie wiem czy widziałyście tę stronę, więc wklejam: http://www.gdzierodzic.info/ Może komuś się przyda
zubi89 śliczne ciuszki, faktycznie to jest dobry sposób na kupienie fajnych rzeczy
Ja jestem w 18 tygodniu i też chyba nic nie czuję... Czasami coś tam czuję, jakieś bombleki, niby coś puka, ale mam takie problemy z zaparciami, że sama nie wiem co to :/ a chce już czuć i trochę mogę nad wyrost te odczucie interpretować więc czekam na mocne sygnały
O właśnie świetna strona !! bazile wkleisz na pierwszą stronę

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora