Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
Hej!
Nie było muzyki  Ubralam Domino już mielismy wychodzić i dzwoni nauczyciel ze ma mało chętnych na srodowa klase i na razie się zastanawia co z nia zrobić. Także pewnie będziemy chodzic na 18 dopiero ,a wolalam trochę wcześniej
Dom posprzątany , maz pojechal po Pizze Hut , Domino spi. Wieczorem wpada znajoma z coreczka żeby się dzieciaki razem pobawily 
|
szkoda troche, bo 18 to faktycznie troche pozno...
Udanego wieczoru
Cytat:
Napisane przez Ishka
Hmm no to pisze coś o sobie
Jestem już mamą jak wspomniałam,synek ma już ponad 3 lata i postanowiliśmy z mężem się postarać o braciszka lub siostrzyczke  No i jakoś się udało  4 lata temu też całą ciąże byłam na wizażu i przeżywałam wszystko razem z koleżankami z forum...jakieś 1,5 miesiąca temu znalazłam wątek(nie będe podawać tytułu) myślałam że tam już zostane ale dziś sie okazało że jednak nie bo poprostu co po niektore w tamtym wątku to zołzy i nie warto się przez nie wkurzać;/ No i znalazłam Was  i może tak miało byc  mam nadzieje że zagoszcze tu z Wami na dłużej o ile bedziecie chciały  Nie wiem co jeszcze o sobie napisac
Ostatnimi czasy czuje się fatalnie;/ jestem mega zmęczona najlepiej bym cały dzien przespała...no ale z małym dzieckiem w domu ciężko poodpoczywac  Czekam na wizytę u lekarza którą mam na 20.01 będzie to druga już wizyta bo przez malutkie plamienie musiałam iść juz 30.12 i biorę duphaston. Tak to w skrócie o mnie 
|
czesc i gratuluje
Uszylam narzute na Seby łozko Zabieralam sie za to długo, ale dzis jak sie usiadlam to skonczyłam
|