2014-01-09, 19:58
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Witam!
Już kiedyś pisałam ale przeprowadzka zabrała mi internet i od niedawna wróciłam. wróciły też kombinacje i pomysły nt ślubu i wesela.
W skrócie:
Znamy się dłuuugo. Zaręczyliśmy 14.10.2012, ślub zaplanowany na 27.IX. 2014. Mamy już :salę , zespół, dj na poprawiny, foto, firmę dekoracyjną , jutro podpisuje umowę z kamerzystą, trzymamy się tonacji fioletu, oczywiście gipsówka króluje dla mnie jest baardzo romantiko :P
Cytat:
Napisane przez asia1206
|
Pierwsze myśli wiązały się właśnie z takim ślubem ale TŻ stwierdził,że skoro my bawimy się każdego roku na 4-5 weselach nie ładnie byłoby nie zrobić swojego- jego logika.
Cytat:
Napisane przez missmalezji
cudoooownie!
z mamą ogladałyśmy zapro, chyba zdecyduję się na te:
http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...812930401.html
model albo serce 5, albo te trzy różowe serduszka na dole i u góry  nie wpasowuje się w kolor przewodni zieleń, ale szczerze to zaczyna mi to zwisać.. 
|
Też myśleliśmy o podobnych i będziemy szukamy czegoś z fioletem.
Bez urazy ale mamy 4 śluby przed naszym i każde zaproszenie jest z kokardą z boku na środku u góry. Ok są ładne.
Cytat:
Napisane przez anannke
|
Ciekawe czy już do końca przyjęcia była w tym stroju czy się znowu owinęła. Nie nie nie.
Cytat:
Napisane przez gornek
Odebrałam obraczki   są solidne, grubsze niz zwykle, bo mielismy wlasne zloto  jakos zdjec niestety nie powala, bo nie potrafie robic lewa reka a telefon nie oddaje wszsytkiego :P
Chcialam rozmiar 11 ale Pani mi powiedziala, ze z racji ze obraczka jest grubsza to powinnam miec 12 i fakt ma racje, trzyma sie idealnie i nie spada, szerokosc to 4mm wiec jak dla mnie idealne 
|
Obrączki jak moje wymarzone.Super.
|
|
|