Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-09, 20:05   #2013
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
Jak romantycznie...http://aifowy.blogspot.com/2012/05/p...ae-i-duze.html i to bez całej ''szopki''-też bym tak chciała,ale moje kochanie i nasze rodziny chyba by nie były zadowolone...a co tam kocham go to się ''poświęce''
a mi sie troche nie podoba takie rozwiązanie. jesli zdecydowałabym sie na slub tylko we dwoje to raczej w jakims pieknym parku/lesie a nie w zwykłym urzedzie stanu cywilnego, tak troche dziwnie z opisu na blogu wynika, ze po ślubie poszli na lody i herbatę? to jednak nie moja bajka to troche tak jakby załatwić sprawę w urzędzie i potem wrocic do rytmu dnia codziennego. Ale nie musicie sie ze mną zgadzać

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Echh chyba nigdy nie zamówie zaproszęń . Dostałam dzisiaj jeszcze próbki z Amelia weeding , których nie było w zestawie od ane3ki i na stronie wyglądają cudnie- niemalże jak z projekt ślub
http://www.amelia-wedding.pl/monogram
a na żywo.. zacznijmy od tego , że wysłali mi w ohydnym zielonym kolorze , który w niczym nie przypomina tego który na stronie jest a dwa strasznie ten papier łatwo sie wygina i ogólnie nie powalają . I teraz to już żywcem nie wiem jakie zaproszenia chce
mnie tez próbki z amelii załamały nastawiałam sie na podobne, a jakość tego czegoś jest tragiczna ale jednoczesnie zakochaliśmy sie w innych u nich, ktore na stronie nie robiły wrażenia. Dlatego przenigdy nie zamówiłabym zaproszeń bez próbek, bo jednak bardzo weryfikują one rzeczywistość
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
ale to nie jest widzi mi sie tylko zasada kultury kobieta kim kolwiek by nie byla dla ciebie jest kobieta ;p
ja bym taka osobe ktora napisalaby mnie na 2 miejscu uznala, wybacz za wyrazenie ale chama i prostaka ;p

Sent from my GT-I9070 using Wizaz Forum mobile app
dokładnie mam takie samo zdanie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość

Co do zaproszen:
My ponizej 18 lat wpisujemy z rodzicami, na jednym zapro. Ewentualnie zamiast pisac "z dziecmi", wypisujemy imiennie np "z corka Justyna".
Kurcze troche nie rozumiem tej magicznej granicy 18 lat. Naprawde az tyle ta data urodzin zmieniła w twoim życiu? czy 17 latka mniej jest ważna niż 18 latka? Ja dostałam kiedyś zaproszenie z rodzicami w wieku 17 lat, a byłam z kimś wtedy dość długo i raz, ze było mi przykro że potraktowano mnie jak dziecko i zaproszono jako dodatek do rodziców, dwa posadzono przy stole z dziećmi gdzie ja byłam najstarsza, a moje kuzynki 18 letnie siedziały z chlopakami przy stole dorosłych, a trzy no byłam tam sama. Także radze to przemyśleć nie gniewaj sie na mnie za tę uwagę, no ale przeżyłam to na własnej skórze
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Małe wesele czy przyjęcie nie musi być "nudne". Byłam w wakacje na weselu gdzie było ok 40 osób i było to jedno z najlepszych wesel na jakich byłam
Radziłabym w miarę szybko określić się w którą stronę chcecie iść bo czasu coraz mniej
zgadzam sie na przykłąd można wprowadzić toasty - poprosić najwazniejsze osoby o przygotowanie krótkich przemówień, na pewno rozbawi to towarzystwo i nada przyjeciu dynamiki
Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Przepraszam, jestem padnięta po rozdawaniu zaproszeń, nie ogarniam... więc nie nadrobię, choćbym bardzo chciała...

Wstawiam tylko kolczyki, które mam od października, ale dopiero udało mi się zrobić zdjęcie na sobie no i obrączki...
piekne kolczyki i obrączki, ale lecicie z tymi zaproszeniami
Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
pokaż bransoletkę
jutro wrzucę
Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość

Też jutro pędzę, opaska ślubna spędza mi sen z powiek. A były białe/ivory/ecru?
wszystkie są w odcieniu ecru
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora