Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przewrażliwiona? Brak zaufania? Co z naszym związkiem?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-09, 20:16   #6
lolo1508
Raczkowanie

Dot.: Przewrażliwiona? Brak zaufania? Co z naszym związkiem?

Cytat:
Napisane przez madana Pokaż wiadomość
Wiesz, CO znaczy: "nie toleruję zioła/alkoholu/papierosów/kłamstw itp. (wpisać dowolną rzecz,która nam nie odpowiada)?? To znaczy , że po prostu nie wybierasz sobie na partnera kogoś, kto to z kolei toleruje/lubi/używa/robi. Nic więcej.
Cytat:
Wiesz zazwyczaj jest tak ze czym bardziej zabraniasz czegoś tym bardziej ta druga osoba to robi może daj mu trochę luzu albo idź z nim na kompromis pozwól mu "spalić zioło" ale np niech to będzie 2 razy w tygodniu ale też niech nie łączy tego z alkoholem i niech będzie z Tobą szczery niech Ci mówi kiedy zapali bądź zapalił....stań się wyrozumialsza, to jeszcze nikogo nie zabiło jak ktoś pali w małych ilościach oczywiście i nie codziennie...

Skończył z tym nie na moją prośbę już ok. marca/kwietnia (tak twierdzi). Chodzi o ZAUFANIE, które raz mi się wydaje, że jest, a innym razem, że już go nie ma.

Moje pytanie : Czy ja jestem przewrażliwiona, czy mam podstawy, żeby cokolwiek podejrzewać/czepiać się?

Edytowane przez lolo1508
Czas edycji: 2014-01-09 o 20:20
lolo1508 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując