|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Uff, dziś kolejny szalony dzień za mną, ale udało mi się mniej-więcej Was nadrobić 
Cytat:
Napisane przez mojakaren
W ogóle któraś z Was będzie przedłużać rzęsy?
2. Plota (?) jaką dziś zasłyszałam (obalicie?):
Za pierwsze przymiarki w salonie ... płaci się - tak rzekła moja koleżanka (rzekomo chodziło o salon Madonna), lekko się zdziwiłam...
3. Czy na pierwszą przymiarkę muszę mieć buty jakieś wyższe?
|
Z kosmetyczką niestety nie pomogę... Zastanawiam się nad przedłużaniem rzęs, ale boję się przerysowanego efektu i chyba zdecyduję się na kępki, ew. kupię jakąś "magiczną" odżywkę do rzęs 
Co do 2 - pierwsze słyszę Że co, dopłacasz za to, że mierzysz suknię i zdejmują miarę?
3 - Nie orientuję się, ale jeśli są to już przymiarki które mają na celu dopasowanie sukni do Ciebie, to wzięłabym te buty, w których będziesz szła do ślubu, bo przecież długość sukni jest do butów dostosowywana.
Cytat:
Napisane przez enzunio
Wstawiam tylko kolczyki, które mam od października, ale dopiero udało mi się zrobić zdjęcie na sobie no i obrączki...
|
Kolczyki cudowne! Obrączki też, klasyka rządzi! 
Cytat:
Napisane przez gornek
Odebrałam obraczki   są solidne, grubsze niz zwykle, bo mielismy wlasne zloto  jakos zdjec niestety nie powala, bo nie potrafie robic lewa reka a telefon nie oddaje wszsytkiego :P
Chcialam rozmiar 11 ale Pani mi powiedziala, ze z racji ze obraczka jest grubsza to powinnam miec 12 i fakt ma racje, trzyma sie idealnie i nie spada, szerokosc to 4mm wiec jak dla mnie idealne 
|
Super, gratuluję, niestety zdjęcia ciut niewyraźne, ale widzę, że uderzyliście w klasykę, co ja zawsze popieram 
Cytat:
Napisane przez ysia
offtopując pochwalę się że jesteśmy od półgodziny formalnie właścicielami naszego mieszkania  
|
Gratuluję! 
Cytat:
Napisane przez mmona24
Nie zdazylam pstryknac foty  ...a nastepna przymiarka dopiero 17 sierpnia ( w moje urodziny)
Weszlam przymierzylam pierwsza sukienke i wiedzialam ze juz blisko
zainspirowana jeszcze jeszcze innymi sukienkami wprowadzilam male zmiany (gorset serduszko ale u dolu w ksztalcie litery v) i wyjdzie cos takiego- kroj jak pierwsza suknia, gorset jak na drugim zdjeciu wyszywany na gorze krysztalkami swarovskiego, czyli suknia mojego projektu 
|
Gratuluję sukni! Piękna! Szkoda, że nie masz zdjęć na sobie 
Cytat:
Napisane przez cornflower_girl
Anesthesia Powodzenia ze wszystkim  Konferencją się nie martw, kluczem do wszystkiego jest hong-kong inglish, czyli najbardziej przydatne i podstawowe słówka. Dasz radę 
|
Dziękuję! Już trochę luzuję z emocjami, ale huśtawka jest, bo w dodatku mam @ Muszę jeszcze jakoś tydzień przeżyć, później już "tylko" egzaminy na studiach 
Co do tego ślubu tylko we dwoje, to co komu w sercu gra Ja od dawna śledzę Twórczość Aifowej i jej zdjęcia mają niesamowity klimat, z tej sesji też widać, że młodzi są w sobie po uszy zakochani i że tak im dobrze. Dla mnie jednak rodzina jest tak ważna, że nie wyobrażam sobie, żeby ich zabrakło w tym dniu i na zdjęciach.
---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------
Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny
a tak w ogóle to patrzyam dziś na ślubne staniki - czy naprawde muszę na to wydac ponad 100 zł? 
|
Heh, ja od 5ciu lat nie kupiłam biustonosza taniej niż za 120zł Za dobry stanik trzeba płacić, ale warto
|