Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-09, 20:27   #2018
Anesthesia
Wtajemniczenie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Uff, dziś kolejny szalony dzień za mną, ale udało mi się mniej-więcej Was nadrobić

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
W ogóle któraś z Was będzie przedłużać rzęsy?

2. Plota (?) jaką dziś zasłyszałam (obalicie?):
Za pierwsze przymiarki w salonie ... płaci się - tak rzekła moja koleżanka (rzekomo chodziło o salon Madonna), lekko się zdziwiłam...

3. Czy na pierwszą przymiarkę muszę mieć buty jakieś wyższe?
Z kosmetyczką niestety nie pomogę... Zastanawiam się nad przedłużaniem rzęs, ale boję się przerysowanego efektu i chyba zdecyduję się na kępki, ew. kupię jakąś "magiczną" odżywkę do rzęs
Co do 2 - pierwsze słyszę Że co, dopłacasz za to, że mierzysz suknię i zdejmują miarę?
3 - Nie orientuję się, ale jeśli są to już przymiarki które mają na celu dopasowanie sukni do Ciebie, to wzięłabym te buty, w których będziesz szła do ślubu, bo przecież długość sukni jest do butów dostosowywana.
Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Wstawiam tylko kolczyki, które mam od października, ale dopiero udało mi się zrobić zdjęcie na sobie no i obrączki...
Kolczyki cudowne! Obrączki też, klasyka rządzi!

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Odebrałam obraczki są solidne, grubsze niz zwykle, bo mielismy wlasne zloto jakos zdjec niestety nie powala, bo nie potrafie robic lewa reka a telefon nie oddaje wszsytkiego :P
Chcialam rozmiar 11 ale Pani mi powiedziala, ze z racji ze obraczka jest grubsza to powinnam miec 12 i fakt ma racje, trzyma sie idealnie i nie spada, szerokosc to 4mm wiec jak dla mnie idealne
Super, gratuluję, niestety zdjęcia ciut niewyraźne, ale widzę, że uderzyliście w klasykę, co ja zawsze popieram
Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
offtopując pochwalę się że jesteśmy od półgodziny formalnie właścicielami naszego mieszkania
Gratuluję!

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
Nie zdazylam pstryknac foty...a nastepna przymiarka dopiero 17 sierpnia (w moje urodziny)

Weszlam przymierzylam pierwsza sukienke i wiedzialam ze juz blisko
zainspirowana jeszcze jeszcze innymi sukienkami wprowadzilam male zmiany (gorset serduszko ale u dolu w ksztalcie litery v) i wyjdzie cos takiego- kroj jak pierwsza suknia, gorset jak na drugim zdjeciu wyszywany na gorze krysztalkami swarovskiego, czyli suknia mojego projektu
Gratuluję sukni! Piękna! Szkoda, że nie masz zdjęć na sobie
Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Anesthesia Powodzenia ze wszystkim Konferencją się nie martw, kluczem do wszystkiego jest hong-kong inglish, czyli najbardziej przydatne i podstawowe słówka. Dasz radę
Dziękuję! Już trochę luzuję z emocjami, ale huśtawka jest, bo w dodatku mam @ Muszę jeszcze jakoś tydzień przeżyć, później już "tylko" egzaminy na studiach

Co do tego ślubu tylko we dwoje, to co komu w sercu gra Ja od dawna śledzę Twórczość Aifowej i jej zdjęcia mają niesamowity klimat, z tej sesji też widać, że młodzi są w sobie po uszy zakochani i że tak im dobrze. Dla mnie jednak rodzina jest tak ważna, że nie wyobrażam sobie, żeby ich zabrakło w tym dniu i na zdjęciach.

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
a tak w ogóle to patrzyam dziś na ślubne staniki - czy naprawde muszę na to wydac ponad 100 zł?
Heh, ja od 5ciu lat nie kupiłam biustonosza taniej niż za 120zł Za dobry stanik trzeba płacić, ale warto
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora