Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostrzeżenie.
Wątek: Ostrzeżenie.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-09, 22:05   #4
kaczuszka69
potworkowa

Dot.: Ostrzeżenie.

Cytat:
Napisane przez Fuzzydreams Pokaż wiadomość
Kochane kobietki,

piszę do was - bo sama nie wiem co robić, chce was uchronić od takich sytuacji jak moja. Ja i mój TŻ dopóki nie włożyliśmy sobie obrączek na palce, byliśmy parą niemal idealna. A później On się zmienił. Zabrania mi dosłownie wsztystkiego.
1. Nie mogę wychodzić do koleżanki, jak już się zgodzi to na krótko i tylko wtedy gdy nie ma koleżanki męża, gdy wracam rozlicza mnie z tego o czym rozmawiałyśmy, co piłyśmy - nie daj boże wino - to się kończy zawsze awanturą.
2. Nie mogę chodzić do fryzjera ani kosmetyczki, bo przecież paznokcie moge pomalować sama, a on mi podetnie zniszczone końcówki włosów.
3. Przegląda mój telefon, a sama do jego komórki nie mam dostępu. Gdy dostanę jakąś wiadomość biegnie żeby odczytać przedemną, albo wyrywa mi telefon z ręki. Jeżeli chodzi o rozmowy, to tylko na głośniku, bo chce słyszeć o czym mówię.
4. Nie mogę nawet poplotkować z siostrą na spotkaniu rodzinnym, bo on ciągle siedzi przy mnie. A gdy chce iść spać to i ja muszę.
5. Nie pozwala mi pracować, a nie po to kończyłam studia żeby siedzieć teraz w domu.

Jestem w 3 miesiącu ciąży, nie mogę odejść, kochane pomocy.
ktoś Cię przy nim trzyma? wybacz, ale dziecko w drodze nie jest powodem, dla ktorego miałabyś być nieszczęśliwa do końca życia

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując