2014-01-09, 22:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II
Cytat:
Napisane przez napli
Przez te zakwasy chodzę, jak połamana... myślicie, że dzień przerwy pomoże, czy niewiele zmieni i lepiej rozćwiczyć je?
|
Próbuj rozćwiczyć albo porozciągać. Też mam, ale na plecach, więc daję radę, ale w zeszłym tygodniu jak po przerwie zrobiłam trening nóg to trzy dni chodziłam jak pokraka 
Cytat:
Napisane przez Tusia forte
A ja a propo ćwiczeń zaczęłam robić killera i po 20 tak strasznie kolano zaczęło mnie nawalać, ze musiałam przerwać.  Chyba muszę sobie zrobić dzień przerwy 
|
Ja bym zrobiła przerwę i zobaczyła jak będzie dalej 
Cytat:
Napisane przez BeeAnn
zakupy zrobione: oliwki, twarożki grani, orzeszki sojowe, pieczywo chrupkie, kapusta kiszona, surówka warzywna, pomidory, kiełki, cytryny, jabłka, cynamon, pieprz cytrynowy, jajka, twaróg, jogurty naturalne, kefir i sok warzywny na jutro na uczelnię. na razie tyle, w sobotę idę po resztę 
|
Następna z pysznościami Aż mi się jeść zachciało...
Cytat:
Napisane przez lady catherine
też się zastanawiam nad kiełkami bo niedrogie  ale do czego je?  na kanapki można i chyba do sałatek, a gdzieś jeszcze? 
---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------
czy na kolację serek wiejski i 2 kromki chleba z ziarnami, będzie ok? 
bo nie chcę jeść samego serka 
|
Do wszystkiego Tak swoją drogą dawno już kiełków nie jadłam, muszę kupić.
Kolacja ok, dorzuć tylko jakieś warzywko jak masz.
Cytat:
Napisane przez paddy_1
Trzymajcie za mnie jutro kciuki bo o 10 mam spotkanie z dyrektorem pewnej budowlanej firmy, będę załatwiać materiały na remont miejsca, które organizujemy z moim stowarzyszeniem - będą tam małe koncerty, spektakle, performance, projekcje filmów, warsztaty artystyczne, pracownie
|
fajna sprawa, oby się udało
|
|
|