Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE! cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-09, 22:44   #1505
Ashya_
Zakorzenienie

Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!

Cytat:
Napisane przez eewelinaa92 Pokaż wiadomość
Teraz jeżdzę dużym i planuje wymienić na coś mniejszego, zgrabniejszego, którym wszedzie wjadę Oczywiscie 5 drzwiowe. Moja ukochana honda civic ufo jest za droga bo za używaną trzeba około 30 tys dać. A ja tak myślę o czymś +/- 10 tysięcy. Po przejrzeniu allegro dzisiaj wizualnie podoba mi się fiat grande punto, kia rio, hiundai I30, mazda2, nissan almera, seat leon, renault clio, peugeot 207. Wszystkie produkowane po 2000 roku
Ogólnie to coś w podobie tego http://allegro.pl/peugeot-207-1-4-be...833072038.html

W ogóle to musze na dniach sobie założyć konto i tak siedze od kilku godzin i przegladam oferty banków. Na tą chwilę myślę o konce dla studentów w PKO Laski studentki (i nie tylko) gdzie trzymacie kasiore?

Ale mnie kusi snickers. Leży od wczoraj na widoku i mówi -ZJEDZ MNIE, a ja się bronię przed nim jak tylko mogę
Hah marzy mi się małe zgrabne autko póki co użytkuje golfa II z 91 roku czyli rok ode mnie starszy ale nie powiem nie do zajechania a jak się coś popsuje to części grosze kosztują

Konto mam z bzwbk ale nie polecam non stop mają przerwy techniczne i na konto często nie idzie wejść pozatym ok
Ing ponoć spoko ale chyba wysoka jes opłata za konto, czy tam karte