2014-01-10, 01:02
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
Cytat:
Napisane przez paulinika
|

Cytat:
Napisane przez another_way
Ledwo siedzę. Wczoraj wróciłam późno do domu, umordowana po całym dniu wjechałam do garażu, wysiadłam i nagle...ktoś zaatakował mnie od tyłu, zacisnął usta i skrępował ręce. Zorientowałam się, że to mój facet, ale emocje były niesamowite, autentycznie się bałam. Zdarł mi rajstopy i najpierw sprał w ciemnym garażu w wziął na masce. Uwielbiam gwałty 
Jak wróciliśmy tak się wkręciłam, że nie dawałam mu spokoju przez pół nocy. Nagle zmęczenie minęło jak ręką odjął. Było za☠☠☠iście i myślę, że coraz bardziej jestem przygotowana i nakręcona na anal 
|
Ja też uwielbiam takie sytuacje. Często jestem "brana z zaskoczenia" ale w mieszkaniu a tak mi się marzy taka akcja podobna do twojej 
Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz
A ja anal to nigdy, oj nigdy mnie nikt do tego nie namówi.
|
ja to uwielbiam, wręcz ubóstwiam 
Cytat:
Napisane przez Margot45
A ja byłam u A. i udało mu się przynajmniej na chwilę poprawić mi humor. Za to bardzo
W związku z czym zdaniem niektórych powinnam teraz míeć wiadro zamiast cipki 
|
to dobrze że humor poprawiony
mnie powinno boleć gardło bo było głębokie ale nie boli... i powinny mnie boleć całe nogi z tyłu i cały tyłek bo zostałam mocno mocno zbita... ale ślady się mnie nigdy nie trzymają boli jak cholera w trakcie i po, ale po godzinie już śladu nie ma, może nawet szybciej, a Tż mnie nie oszczędza i ma dużo siły i chęci. 
Cytat:
Napisane przez paulinika
Moja mala wali takie teksty ze hej  Mamo, nie odzywaj sie do mnie przez cale zycie  po 10 min Mamo, jestem troszke glupiutka bo mam tylko 4 lata ale odezwij sie do mnie, wkoncu jestem twoja idealna coreczka 
|
cudowna jest ! 
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4452800 8]Apropos szampana pamietam taki film w ktorym dziewczyna byla podwiazana ze wisiala taka wypieta a pan odkorkowal szampana wstrzasnal i jej wsadzil 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
o kurcze ciekawe co wtedy poczuła...
apropos klapsów, o których pisałam gdzieś tu teraz, dziś mój Pan się kąpie, wychodzi, paraduje sobie koło mnie, to go strzeliłam z płaskiego na mokre dupsko no wcale nie mocno a on się oburzył wielce, to ja go znowu lekko i rozmowa
Tż- nie możesz tak robić! nie widzisz! skóre mam wrażliwą! mnie to szczypie, nie rób tak więcej!
Ja- ale jak ty się czasem zamachniesz i mnie klepniesz też nie raz na mokry tyłek to też mnie szczypie
Tż- moja suniu... różnica między nami jest taka, że ty to uwielbiasz, a ja nie...
|
|
|