Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasz świat BDSM - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-10, 01:02   #922
slaaave13
Zadomowienie

Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez another_way Pokaż wiadomość
Ledwo siedzę. Wczoraj wróciłam późno do domu, umordowana po całym dniu wjechałam do garażu, wysiadłam i nagle...ktoś zaatakował mnie od tyłu, zacisnął usta i skrępował ręce. Zorientowałam się, że to mój facet, ale emocje były niesamowite, autentycznie się bałam. Zdarł mi rajstopy i najpierw sprał w ciemnym garażu w wziął na masce. Uwielbiam gwałty
Jak wróciliśmy tak się wkręciłam, że nie dawałam mu spokoju przez pół nocy. Nagle zmęczenie minęło jak ręką odjął. Było za☠☠☠iście i myślę, że coraz bardziej jestem przygotowana i nakręcona na anal

Ja też uwielbiam takie sytuacje. Często jestem "brana z zaskoczenia" ale w mieszkaniu a tak mi się marzy taka akcja podobna do twojej

Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz Pokaż wiadomość
A ja anal to nigdy, oj nigdy mnie nikt do tego nie namówi.
ja to uwielbiam, wręcz ubóstwiam

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
A ja byłam u A. i udało mu się przynajmniej na chwilę poprawić mi humor. Za to bardzo

W związku z czym zdaniem niektórych powinnam teraz míeć wiadro zamiast cipki
to dobrze że humor poprawiony

mnie powinno boleć gardło bo było głębokie ale nie boli... i powinny mnie boleć całe nogi z tyłu i cały tyłek bo zostałam mocno mocno zbita... ale ślady się mnie nigdy nie trzymają boli jak cholera w trakcie i po, ale po godzinie już śladu nie ma, może nawet szybciej, a Tż mnie nie oszczędza i ma dużo siły i chęci.

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Moja mala wali takie teksty ze hej Mamo, nie odzywaj sie do mnie przez cale zycie po 10 min Mamo, jestem troszke glupiutka bo mam tylko 4 lata ale odezwij sie do mnie, wkoncu jestem twoja idealna coreczka
cudowna jest !

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4452800 8]Apropos szampana pamietam taki film w ktorym dziewczyna byla podwiazana ze wisiala taka wypieta a pan odkorkowal szampana wstrzasnal i jej wsadzil

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
o kurcze ciekawe co wtedy poczuła...

apropos klapsów, o których pisałam gdzieś tu teraz, dziś mój Pan się kąpie, wychodzi, paraduje sobie koło mnie, to go strzeliłam z płaskiego na mokre dupsko no wcale nie mocno a on się oburzył wielce, to ja go znowu lekko i rozmowa
Tż- nie możesz tak robić! nie widzisz! skóre mam wrażliwą! mnie to szczypie, nie rób tak więcej!
Ja- ale jak ty się czasem zamachniesz i mnie klepniesz też nie raz na mokry tyłek to też mnie szczypie
Tż- moja suniu... różnica między nami jest taka, że ty to uwielbiasz, a ja nie...