Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Samotność w wymarzonym domku na wsi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-10, 08:46   #2
201608040942
Konto usunięte

Dot.: Samotność w wymarzonym domku na wsi

A ile mala ma lat? Musisz z nia zawsze chodzic i zostawac, czy mozesz ja poslac do tych sasiadow albo zaprowadzic i zostawic, a po paru godzinach ja odbierzesz? Mala chodzi do przedszkola/szkoly?
Moze bylo by inaczej( skoro sie juz ktos znalazl, ale nie chce do was tylko zebyscie wy do nich i ty im dosc szybko przeszkadzasz, zeby wlasnie zaprowadzic i ty idziesz do domu. Wczesniej obgadujesz kiedy masz mala odebrac. Dzieci sie bawia, a dorosli ida do obory, ty nie jestes przeszkoda. Moze tu jest sens sprawy?
POza tym ciezko mi cos doradzic, bo ja na polskiej wsi nie mieszkam, ale wiem o czym piszesz. Jeszcze nie zapomnialam jaka potrafi byc roznica miedzy wsia i miastem w PL. Probuj, dalej, klaniaj sie, niech widze ze jestes dobrze wychowana, mow dziendobry, pozdrawiaj, kiedys zaakceptuja. zagaduj, czy by sie dzieci nie pobawily, jak cos uslyszysz ze niby tak, to odrazu trzymaj sie tego kurczowo, nie popuszczaj. Zapytaj sie czy pani z toba kawke chetnie wypije i pros do siebie, jesli jednak wy do nich to zapytaj sie czy ja zaprowadzic i po 2-3h odebrac bo nie chcesz im sprawiac klopotu, czy wlasnie mozecie sobie kawke wypic i poplotkowac, poznac sie lepiej, ze chetnie pieczesz jakies ciasto, albo muffiny i przyniesiesz ze soba. No kiedys chyba odpuszcza, ale trzeba wyczuc co lepiej, bo moze byc tak ze wlasnie lepiej bedzie jak dziecko samo zostanie bez ciebie, bo oni w tym czasie zajeli by sie gorpodarstwem, a ty im siedzisz a robota czeka. Moze tu jest pies pogrzebany? Jak zaakceptuja dziecko to mysle ze wkoncu i posla swoje do was.
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując