Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-10, 09:46   #3886
monkaa321
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
hm... odnośnie podkreślonego - ja miałam taką "przygodę" przy porodzie, że wredna położna wzięła mnie na lewatywę, nie wyjaśniając jak to wygląda itp., a potem miała pretensje do mnie, że nie zacisnęłam tyłka i część płynu znalazła się na jej klapeczkach. przynajmniej tyle mojej satysfakcji.
czasu po aplikacji lewatywy nie wspominam najlepiej. sama w kibelku, walcząca ze skurczami co chwilę i opróżniającym się organizmem... momentami robiło mi się tam słabo i bałam się, że padnę i nikt mnie tam nie znajdzie :P
oj to dziwnie miałaś ja sobie na boku leżałam i mi pani wlewała, nie miałam żadnego cofania żeby mi wyleciało ale przynajmniej jej zrobiłaś na złość u mnie w szpitalu są toalety w pokojach więc wszyscy wszystko słyszeli

Cytat:
Napisane przez asialll Pokaż wiadomość
Dziewczyny poratujcie, od popołudnia po załatwieniu się, czuła już dyskomfort, teraz aż mnie to obudziło to chyba hemoroidy, w ciąży to dziadostwo wiem że występuje ale jak mam sobie pomoc, macie sprawdzone maści czy globulki na to? aż się boję co będzie po porodzie od wysiłku. Pomóżcie!
dobrze będzie jeśli na wizycie o tym powiesz, jesli to faktycznie hemoroidy to na wątku mam wrześniowych bardzo dziewczyny sobie chwaliły PROCTO-GLYVENOL no i musisz unikać zaparć i ogólnie parcia żeby Ci nie wyszły na wierzch

Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
Ostatnio w kółko mi się coś trafia wczoraj myjąc zęby zauważyłam, że na dolnych jedynkach i dwójkach odchylają mi się dziąsła poczytałam w necie i już jestem przerażona. Teraz nic z tym nie zrobię oprócz masażu dziąseł szczoteczką. Zawsze miałam dziadowe zęby (rodzinne), a po ciąży to już chyba szczerbata będę Ehhh to sobie ponarzekałam
mi się czasem odchylają dziąsła ale po kilku dniach wracają, najczęściej tak mam jak zjem coś kwaśnego

Cytat:
Napisane przez bebe97 Pokaż wiadomość
I ostatnia prośba, czy któraś mogłaby po raz kolejny pokazać mi swoje zakupy w gemini, bo wiem, że były już pokazywane nie raz, ale wątpię, czy odnajdę w tym gąszczu postów a zastanawia mnie, jak natrzaskałyście zakupy za 100 zł lub więcej, bo na mojej liście jest dosłownie kilka rzeczy, a w goóle jeszcze nie robiłam zakupów aptecznych...
ja Ci mogę moją listę wysłać na maila, to mam takie podsumowanie na mailu właśnie z tego co kupowałam, ale też nie mam tam chyba wszystkiego

Cytat:
Napisane przez agunia4ever Pokaż wiadomość
Kolba ja też przesyłam spóźnione życzenia dla małej

Dziewczyny ile takie KTG trwa? W przyszłym tygodniu idę do mojej ginki, a w CZMP mają tak że od bodajże 28tc KTG jest obowiązkowe więc będę miała.
ok 30 min u mnie
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!

monkaa321 jest offline Zgłoś do moderatora