2014-01-10, 09:46
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Cytat:
Napisane przez margo80
hm... odnośnie podkreślonego - ja miałam taką "przygodę" przy porodzie, że wredna położna wzięła mnie na lewatywę, nie wyjaśniając jak to wygląda itp., a potem miała pretensje do mnie, że nie zacisnęłam tyłka i część płynu znalazła się na jej klapeczkach. przynajmniej tyle mojej satysfakcji.
czasu po aplikacji lewatywy nie wspominam najlepiej. sama w kibelku, walcząca ze skurczami co chwilę i opróżniającym się organizmem... momentami robiło mi się tam słabo i bałam się, że padnę i nikt mnie tam nie znajdzie :P
|
oj to dziwnie miałaś ja sobie na boku leżałam i mi pani wlewała, nie miałam żadnego cofania żeby mi wyleciało ale przynajmniej jej zrobiłaś na złość u mnie w szpitalu są toalety w pokojach więc wszyscy wszystko słyszeli 
Cytat:
Napisane przez asialll
Dziewczyny poratujcie, od popołudnia po załatwieniu się, czuła już dyskomfort, teraz aż mnie to obudziło to chyba hemoroidy, w ciąży to dziadostwo wiem że występuje ale jak mam sobie pomoc, macie sprawdzone maści czy globulki na to? aż się boję co będzie po porodzie od wysiłku. Pomóżcie!
|
dobrze będzie jeśli na wizycie o tym powiesz, jesli to faktycznie hemoroidy to na wątku mam wrześniowych bardzo dziewczyny sobie chwaliły PROCTO-GLYVENOL no i musisz unikać zaparć i ogólnie parcia żeby Ci nie wyszły na wierzch 
Cytat:
Napisane przez kate1623
Ostatnio w kółko mi się coś trafia  wczoraj myjąc zęby zauważyłam, że na dolnych jedynkach i dwójkach odchylają mi się dziąsła poczytałam w necie i już jestem przerażona. Teraz nic z tym nie zrobię oprócz masażu dziąseł szczoteczką. Zawsze miałam dziadowe zęby (rodzinne), a po ciąży to już chyba szczerbata będę  Ehhh to sobie ponarzekałam
|
mi się czasem odchylają dziąsła ale po kilku dniach wracają, najczęściej tak mam jak zjem coś kwaśnego
Cytat:
Napisane przez bebe97
I ostatnia prośba, czy któraś mogłaby po raz kolejny pokazać mi swoje zakupy w gemini, bo wiem, że były już pokazywane nie raz, ale wątpię, czy odnajdę w tym gąszczu postów  a zastanawia mnie, jak natrzaskałyście zakupy za 100 zł lub więcej, bo na mojej liście jest dosłownie kilka rzeczy, a w goóle jeszcze nie robiłam zakupów aptecznych...
|
ja Ci mogę moją listę wysłać na maila, to mam takie podsumowanie na mailu właśnie z tego co kupowałam, ale też nie mam tam chyba wszystkiego 
Cytat:
Napisane przez agunia4ever
Kolba ja też przesyłam spóźnione życzenia dla małej
Dziewczyny ile takie KTG trwa? W przyszłym tygodniu idę do mojej ginki, a w CZMP mają tak że od bodajże 28tc KTG jest obowiązkowe więc będę miała.
|
ok 30 min u mnie
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!
|
|
|