Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z wyglądem...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-10, 12:15   #6
Kori_Yoitama
Rozeznanie

Dot.: Problem z wyglądem...

Cytat:
Napisane przez MaRySiAa666 Pokaż wiadomość
Nie ma czegoś takiego jak średnie niepełne czy pełne,nie wiem z skąd to wytrzasłaś dla ścisłości.Kończąc szkołę otrzymuje się świadectwo ukończenia szkoły średniej i nie mam tam takich wzmianek pełne czy nie pełne.Albo kończysz szkołę i masz wykształcenie albo olewasz i go nie masz.Tak poza tematem .
Można ukończyć liceum czy inną szkołę średnią bez podchodzenia do matury, stąd to rozdzielenie na średnie pełnie lub niepełne. W formularzach odnośnie pracy między szkołą średnią a studiami musiałam zaznaczyć jakie mam wykształcenie i tam było do wyboru m.in. średnie pełne, średnie niepełne, wyższe inżynierskie, wyższe licencjackie, wyższe magisterskie ect. Sama tego nie wymyśliłam

Jeszcze co do właściwego tematu to czerwona cera może być jeśli mamy cerę wrażliwą i nie używamy w ogóle kremów. Krem na twarz to zawsze jakaś mniejsza lub większa ochrona przed wiatrem, zanieczyszczeniami powietrza czy słońcem. Wszystkie te czynniki wpływają na nasz stan skóry niekorzystnie więc kup jakiś krem na skórę naczynkową lub wrażliwą i po jakimś czasie zobacz jakie będą zmiany i znów się odezwij na wizażu jeśli nadal coś będzie niezadowalającego.
Kori_Yoitama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując