Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - plotkowy dla ludzi tworzacych;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-29, 21:02   #7267
788bb1639a979260fb005346e9120b060466cef5
Konto usunięte

Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)

oj ale lenia dostałam nie chce mi się nic robić
a co do mundurków - jestem załamana u nas będzie taka kamizelkaz tarczą szkolną, taki bezrękawnik z takiego materiału, z jakiego się swetry robi. no będziemy teraz jak wieśniacy chodzić do szkoły. chyba chcą żeby takich Krzysiów Kononowiczów było więcej w mieście
że niby dobrze, bo tylko jedna część, że będzie stać każdego ucznia - ja bym wolała żeby juz się chodziło w najzwyklejszej białej koszuli. nie dość że ładniej by wyszło to jeszcze taniej
raczej nie przewidzieli, że pory roków to się w Polsce różnią. jak teraz są u mnie takie upały, że w przewiewnej koszulce się gotuję to w sweterku to chyba zemdleję
niby że uczniowie mieli wpływ na mundurki. bo było przecież spotkanie. ale to było coś takiego: uczniowie zgłaszali swoje pomysły, a na koniec dyrektor zaproponował swój i powiedział że ten jego będzie obowiązywał. i czy to uczciwe? więc dalej przeszło do rady rodziców czy coś takiego. niby, że wyszło inaczej, ale nadal jest to co dyrektor chciał. projekt mundurka nie podobał się żadnemu rodzicowi, uczniom się nie podoba, nauczycielom też nie. babka od matmy dzisiaj powiedziała "popieram mundurki, ale zdecydowanie nie takie jakie macie nosić".
i najgorsze że te coś trzeba zamówić do końca maja. za 2 kamizelki (muszę mieć jakąś na zmianę) zapłacę 70zł. a już bym wolała się przejść na ryneczek, kupić 2 białe koszule za jakieś 50zł, i mogłabym nosić na inne okazje, a nie tylko do szkoły
788bb1639a979260fb005346e9120b060466cef5 jest offline Zgłoś do moderatora