2014-01-10, 13:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Cytat:
Napisane przez olewa
ja tez mam te pedzle z Sunshade Minerals, pare z Hakuro, komplet z LancrOne i chyba jeden czy dwa z Maestro i tez uwazam, że z SM sa spoko, milutkie 
i chcialabym te podrobyy Real Techniques, ale boje sie zamowic z ebaya 
|
ja też mam komplet z LancrOne i nie narzekam, chociaż używam tylko połowy haha za to ostatnio kupiłam kuleczkę z Inglota i chwalę sobie, bardzo przyjemny póki co
Cytat:
Napisane przez minthema
właśnie się naczytałam wczoraj o tym i nawet nie trzeba jakiegoś skierowania mieć, wystarczy iść do laboratorium powiedzieć co się chce, wyłożyć hajs i tyle. Już się zorientowałam jakie hormony najczęściej odpowiadają za problemy z cerą więc trzeba by zrobić najlepiej na wszystkie i tyle. Bo właśnie widziałam że na NFZ to tylko jeden  Można się tak bujać i robić po jednym ale ile to czasu zajmie. No i kasy też pewnie zje więc się nawet zastanawiałam czy nie lepiej po prostu zacząć brać tabsy i zobaczyć czy się sprawa sama nie rozwiąże
(aczkolwiek nie chcę zapeszać, ale po mojej interwencji: kurkuma, aspiryna maseczka i tonik i Duac zaczyna się polepszać ale kto wie czy tylko to mi się zaczyna goić a potem nie wyjdą nowe bo problem hormonalny nadal będzie)
|
ja za badanie 6 hormonów zapłaciłam 160 zł eh czeka mnie to w lutym znów, ale teraz już wie, które nawaliły więc muszę tylko 2-3 zrobić
Cytat:
Napisane przez Inspire
Ładnie 
ja się zastanawiam nad korektorem mineralnym, ale to nieprędko będę mieć ten korektor, trochę poszalałam w styczniu i bieda jest
Kwasy: migdałowy, salicylowy i mlekowy, kwas hialuronowy, olej z nasion czarnej porzeczki, olej z róży, ekstrakt z soku mandarynki i żurawiny chyba + kilka pierdółek do toniku typu łyżeczki miarowe i papierki uniwersalne
nie pamiętam, kiedy ostatnio kupiłam coś do włosów w Rossmannie
ee, przetrzebili u mnie ostro 
chciałam zrobić sobie zapasik szamponów, bo też były co niektóre w łądnej cenie, ale ostały się tylko Ziaja, Pollena Eva i Fructisy
|
u mnie tez ich było najwięcej, ale nie tykam tego, kiedyś używałam i strasznie mi po tym wlosy leciały
wymeldowuję się na weekend z wizażu, jadę do Poznania z Tż do przyjaciółki, która obchodzi 20stkę
dół - luty 2015
Była Au pair - Niemcy 2013
|
|
|