Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-10, 14:13   #544
vacuity
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 10

Cytat:
Napisane przez Roane Pokaż wiadomość
Mój ostatnio jak jedzie ze mną to wyraźnie jeździ spokojniej, przestrzega przepisów, nie wiem, chyba chce mnie uspokoić, że nie szaleje, ale i tak się martwię, bo potem wiem że wraca ze zlecenia 110 km od domu i potrafi tę trasę w niedużo ponad godzinę zrobić. Co prawda to autostrada, ale i tak szlag mnie trafia
Mój mąż z reguły jeździ ostrożnie, ale wkurza mnie gdy jedziemy samochodem, a on rzuca czasem tekstem "wyprzedziłbym tego tira, ale wiozę cenną paczkę, właściwie dwie cenne paczki, więc nie będę ryzykował". Albo "jakbym jechał sam, to mógłbym wyjechać później, ale że we trójkę jedziemy to już musimy się zbierać". I ja mam wtedy niefajne wizje jak on jeździ gdy mnie przy nim nie ma

Cytat:
Napisane przez Nemezis23 Pokaż wiadomość
Mam to samo!! Robiłam brownies, które zawsze mi wychodziło, a teraz najpierw było wodniste, a jak za długo trzymałam w piekarniku to miejscami się spiekało, a miejscami było twarde jak skała.
Brownies Osz Ty niedobra, będzie teraz za mną chodziło aż polegnę i zrobię.......

Przyszła komoda A raczej nie tyle komoda, co taka mała szafka z szufladami... Mąż wraca jutro, a ja tyle nie wytrzymam, chociaż spróbuję ją złożyć. Uwielbiam składać meble. To jak budowanie z klocków