Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-10, 14:33   #3996
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4

Cytat:
Napisane przez aniany Pokaż wiadomość
ja mam taki przewijak, I takie przescieradelko.... uzywane codziennie przez ostatnie 2 lata, I nic sie nie dzieje z tym, nawet te kulki sa caly czas puszyste.
http://www.target.com/p/circo-plush-...m=changing+pad
no masz ci los, jaki fajny materiał jak minky tyle że u nas Targetu nie ma...ale ostatnio doznałam szoku bo pierwsze toysRus'y się pojawiły w 7 miastach Polski
Amerykanizujemy się

Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość
Ja się własnie zastanawiałam, bo to nie jest drogie, a mogę dorzucić do paczki jak będę zamawiała zwykłe prześcieradła, ale z drugiej strony zawsze można położyć tetrę Ja może kupię jedno tylko.
Ja wezmę bo mi harmonię w pokoju zaburza jakiś wzór na tym przewijaku ...sama nie wiem co mi strzeliło do głowy go kupić że niby styl morski bo ma żaglówkę ale ona jest niebieska, a wszystko mam turkusowe i białe ewentualnie szare i ta żagłówka wygląda głupio teraz...więc chcę ją zakryć poza tym dziecko musi mieć milusio pod ciałkiem. zastanawiam się tylko nad kolorem bo w internecie to każdy kolor wygląda inaczej niż powinien.

Dzwoniłam do lekarza i mówi że jak nie minie stawiaie się to na izbę bo albo trzeba podać już sterydy albo jakąś kroplówkę dać. Póki co ustąpiło i mały mnie kopie więc się położyłam znowu do łóżka i zawarłam z Piotrkiem pakt: udostępnię mu mój lokal brzuszny jeszcze przez półtorej miesiąca ale ma siedzieć i rozrabiać ładnie żebym go mocno czuła.