Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-10, 15:37   #2013
babeczki
Zakorzenienie

Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)

Cytat:
Napisane przez Karolinek1987 Pokaż wiadomość
ruskie
ale Ty mnie kusisz kupiłaś coś fajnego?
a może takie placuszki? http://www.mojewypieki.com/przepis/p...i-z-pomarancza
przepis fajny ale trochę sporo masła tam ? i ludzie w komentarzach piszą, że za tłuste, może dam mniej i spróbuje albo poszukam jeszcze czegoś innego kolo 16:40 jade do biedronki po spożywcze rzeczy, to mam jeszcze czas żeby coś poszukać

oj to były tylko taki szybkie zakupy :P bo z małą się nie da długo latać po sklepach :P byłyśmy tylko w tesco i kupiłam sobie fajnego polara, takiego żeby łazić po domu w zimne dni za 21zł ale jak go przywiozłam to jest taki fajny, że chyba mi szkoda go tak łachać po domu, może czasem gdzieś w nim pójdę? ładny, fioletowy mamie kupiłam zielony taki morski, bo też jej się przyda za takie pieniądze szkoda było nie wziąć żałuję, że nie kupiłam jednego do domu, a drugiego normalnie do chodzenia i jeszcze mnie jakiś chłopak podrywał z obsługi jak o nie pytałam i mi sprawdzał cenę:P chodziłam między wieszakami i oglądałam inne rzeczy, a on do mnie podchodził i pytał czy udało mi się na coś fajnego trafić i coś zagadywał

babeczki jest offline Zgłoś do moderatora