Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z wyborem telefonu komórkowego - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-10, 14:38   #1500
bleuclair
Zakorzenienie

Dot.: Telefon Samsung - jaki polecacie?

Cytat:
Napisane przez Chocolate77 Pokaż wiadomość
W ustawieniach wiadomości powinna być opcja dot. wyświetlania początku wiadomości na pasku... trzeba ją odznaczyć i już

A co do Samsungów, desire - jest pełno Galaxy ale jeden nie równy drugiemu. Generalnie wszystkie Galaxy z literką "s" są jakby o klasę wyżej, bardziej profesjonalny sprzęt niż cała reszta (Ace, Mini, Trend itp.) i dlatego też były i są najdroższe jako tzw. flagowce. Był S, potem SII, SIII i SIV no i szykuje się SV. Ja sama mam od roku SII i jestem z niego b. zadowolona, a potem wymienię pewnie na SIV i pewnie będę jeszcze bardziej zadowolona
Nie mogę temu smartfonowi zarzucić absolutnie NIC oprócz słabej baterii (no ale słabą baterię to mają wszystkie smartfony, obojętnie czy to jest Blackberry, Samsung czy iPhone) . Choć przydałyby się lepsze zdjęcia nocą. Ale może to ulepszą z czasem.
No własnie niestety nie mogę znależć takiej opcji w ustawieniach nie wiem, może źle szukam, ale nigdy wcześniej w żadnym tel nie miałam z tym problemu w ustawianiach jest tylko możliwość,że odhaczenia "powiadomienia" wtedy treść na pasku się nie wyświetla, ale dzwięku też nie ma, więc to bez sensu kurcze nie chcę by ktoś czytał choć część moich wiadomości, nie po to ustawiłam sobie program hasła na wiadomości
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując