|
Dot.: Sylwester tu spędziłyśmy, trunki wysączyłyśmy, spamować nie skończyłyśmy! Część
Cytat:
Napisane przez red_tea
skąd ja to znam  tzn. w sumie teraz już dużo kosmetyków zużyłam, ale w wakacje postanowiłam posprzątać w łazience... no i znalazłam tam 120 nieużywanych kosmetyków, w tym 8 butelek (po 500ml) balsamów
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------
podziwiam. zawsze mnie to zastanawia jak ludzie mogą się rano naszykować w tak krótkim czasie  albo ja mam jakieś bardzo spowolnione ruchy rano (baaardzo możliwe) albo robię zbyt dużo rzeczy, bo naszykowanie się zajmuje mi około godzinę 
|
Ja się boję sprzątać w balsamy i kremy do rąk.. 
Ale ja akurat na kosmetyki nie narzekam, bo mało używam (tuszy mam jakieś 7 opakowań, każde zaczęte, ale nie ważne ). Gorzej z ubraniami. Otwieram rano szafę, cała załadowana, a ja nie wiem w co się ubrać .
Ja mam zawsze ruchy wolne rano, we wcześniejszych szkołach byłam chyba jedną z najbliżej mieszkających - nie było tygodnia, a nawet czasami dnia bez spóźnienia 
Ale jakoś dzisiaj się ogarnęłam
"Mam pewną tajemnicę,dość dużą.Ale nigdy jej głośno nie powiedziałem.Jaki jest tego sens?To niczego nie zmieni.To nie uczyni mnie dobrym,nie zaadoptuję szczeniaka.Nie mogę być taki jak inni ludzie by chcieli,abym był.Kim ona chce,abym był.Tak już jestem." New year, new life.
Edytowane przez nadzieja__
Czas edycji: 2014-01-10 o 23:00
|