2014-01-11, 08:05
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Cytat:
Napisane przez milenqa
hej Dziewczynki,
wczoraj się nie odzywałam , miał być taki piękny dzień a skończył się nie za dobrze. Zakupy częściowo udane - kupiliśmy ręczniczki, otulacz do kąpieli, materacyk, prześcieradło, przewijak. Moja pościel z allegro już jedzie podobno ma być w poniedziałek i nawilżacz też zamówiłam ale na electro.pl bo darmowa przesyłka i przecena jakaś- i też będzie w poniedziałek. Niestety tak się zdenerwowałam popołudniu na moją rodzinkę, że aż się popłakałam tż musiał mnie uspokajać ale sam stwierdził, że nie warto się denerwować.
Bratowa do tego mnie obgadała przy wspólnych znajomych- którzy w ramach "solidarności i życzliwości" mi to przekazali i to już był koniec dobrego dnia.
Oglądaliśmy wózki i na razie na topowych miejscach jest camarelo, tutek ambero, bebetto luca lub tako city move. We wszystkich podoba mi się kolor ciemny fiolet/ purpura- ale już mnie bratowa skrytykowała, że dla chłopaka to absolutnie nie pasuje itp...
Mi się wydaję, że dziecku wszystko jedno jaki kolor- fiolet ciemny jest w miarę uniwersalny- to ma nam się podobać chyba? 
|
za zakupy a co do wozka to właśnie najbardziej podobał nam się fiolet purpura no ale nam się trafił wózek już w październiku i wzieliśmy go bo używany i wogóle szczególnie firma nam odpowiadała z resztą ja też mam dużo powiedzmy bardziej dziewczęcych ciuszków (syn miał być córką) i moja szwagierka powiedziała że ona to by je wyrzuciła a ja do niej że to moja sprawaw co ubieram dziecko
Cytat:
Napisane przez Limonka1987
Przeglądam sobie wzory pościeli dziecięcych i dostaję zawrotów głowy 
Jest tyle ślicznych wzorów... Jak ja mam się zdecydować na zaledwie jeden z nich? No jak?
Może wmówię mężowi, że najnowsze wytyczne zalecają kupienie siedmiu sztuk pościeli i codzienną wymianę?
Wrzucam zdjęcia moich ostatnich faworytów i ogłaszam plebiscyt
1. Sówki
2. Szalone owieczki 
3. Miś- paseczki
4. Miś- zielony
5. Serduszka-zielone
Sms z numerem ulubionej pościeli proszę wysłać na numer... 
A tak poważnie będę wdzięczna za Wasze zdanie, bo wygląda na to, że jest to zbyt poważna decyzja, żebym podjęła ją samodzielnie, potrzebuję opinii ekspertów 
|
Jak dla mnie 1 albo 5 ale ja lubie stonowane wiec najbardziej 5 ale sówki są przeurocze
U mnie po kilkudniowej walce ze zgaga tylko mlekiem skapitulowałam i kupiłam sobie reniee bo już nie miałam nawet siły leżeć w poniedziałek mam wizytę już się nie mogę doczekać
|