2014-01-11, 09:45
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 10
Witam się z rana- wreszcie za mną dobra noc (co tam 2 wizyty łazienkowe) tyle że o 6 musiałam coś zjeść (co mnie nie zdziwiło, bo wczoraj niewiele mogłam wcisnąć) no i odzyskałam nos i ogólnie mam wrażenie, że z przeziębieniem powoli wygrywam
Forester- wielkie gratulacje! 
Cytat:
Napisane przez senira666
u mnie było podobnie tylko że to mój TŻ mi ciągle powtarzał że mam źle dobrany stanik... więc poszłam raz pani mnie pomierzyła i okazało się że TŻ miał rację i z 75B zrobiło się 75C a teraz mi wychodzi że mam mieć 80C ale to od kilku dni mi mała na żebra napiera i dlatego obwód większy się zrobił...
|
Ja bym się bała większego obwodu- jak taki mierzyłam, to miseczki mi się kończyły pod pachami i nawet entuzjastyczna sprzedawczyni musiała przyznać, że lepiej ten mój z przedłużką (szczególnie że słodki balast spod żeber zaraz zniknie)
Odnośnie dyskusji o kp i skazie jednak mam wrażenie, że to Roane ma rację jeśli chodzi o argumenty.
Ciekawa jestem, jak to u mnie będzie, bo ja skazę miałam i przez nią jeszcze mam różne hopki ze skórą, ale w sumie to jakoś w przedszkolu dopiero wyszło i to jeszcze jakoś dziwnie, więc chyba trzeba zbadać sprawę albo iść na żywioł
|