2014-01-11, 10:03
|
|
Rozeznanie
|
Niemiecka firma ChriMaLuxe Minerals - odkrycie!
Czesc!
Pojawiam sie tu znikad, bo nigdy nie interesowaly mnie kosmetyki mineralne. Az do czasu, jak postanowilam zmienic pielegnacje zeby ratowac zniszczona tradzikiem twarz. Zaczelam od kosmetykow z Biochemi Urody i bylo widac poprawe, ale za kazdym razem jak zmywalam makijaz, skora dawala znac ze podklady jakich uzywam niszcza wszystkie postepy (mam na mysli i te drogie - Clinique, MAC, te "srednie" - Revlon, Max Factor i inne tanie drogeriane).
Zaczelam szukac i trafilam na ChriMaLuxe. Zamowilam probki i przezylam olsnienie, takie jak wtedy kiedy odkrylam henne Khadi i Biochemie Urody. Kochane, moja twarz w ogole nie cierpi! Nie jest zapchana! I wyglada tak naturalnie. Juz do mnie ida pelnowymiarowe produkty.
Nie mam zadnego interesu w tym zeby robic reklame tej firmie, ale pomyslalam ze moze kogos to zainteresuje. A moze ktos juz zna i uzywa? Nie wiem jak te mineraly maja sie do innych kosmetykow mineralnych, bo nie uzywalam. Ale w porownaniu do drogerianych, to jest CUDO
Macie jakies zdanie na ten temat? Znacie?
Nie wiem czy moge podac ich strone, ale podaje:
http://www.chrimaluxe-minerals.de/
Jesli jednak nie moglam, dajcie znac

Kubuś 27.03.12
|
|
|