2014-01-11, 11:33
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 10
Cytat:
Napisane przez selena85
|
Hmmm bardzo ciekawy artykuł 
Cytat:
Napisane przez gosia261282
Pytanie do Akkmy,ale tak mi przyszło do głowy,że może z tych mniejszych to po prostu ubranka,ale na większy rozmiar? Albo coś z zabawek na później?
No pewnie 10 lat temu byłam ładniejsza 
|
Do Akkmy też o tym pomyślałam, jakieś ubranka, grzechotki,książeczki, zabawki typu pan metka itd .
Co do pogrubionego -
Cytat:
Napisane przez Roane
G
Ja myślę że mu ta wiedza bardzo szybko przejdzie. Pewnie jak tylko wylezie ze swojej kryjówki. Wtedy znów zacznie stresować mamę z tatą ile wlezie
Tak mi przyszło do głowy, że ciąża daje jednak dobre wyobrażenie o tym, czemu można stać godzinami nad łóżeczkiem i patrzeć czy dziecko oddycha. To i tak lepsze, niż godzinami trzymać się za brzuch i prosić o kopniaka 
|
Tez mi się wydaję ,że zapomni o tym, ale to jednak będzie innego rodzaju stres. 
Co do pogrubionego- stwierdzilismy z TZ to samo, później tez będzie stres i obawa ale jednak inna bo będziemy mieć dziecia na wierzchu, a teraz jedyne co nam zostaje to tłamszenie brzucha pukanie, płacz i w końcu szpital ,żeby się dowiedzieć czy z lokatorem wszystko w porządku. I myslę ,że jak będzie mnie tak w bambuko robić to będę wolała codzień być na ktg niż się martwic i płakac z bezsilności jak wczoraj wieczorem.
Cytat:
Napisane przez Roane
Znaczy największe szanse na syna mają brzydkie żony bogatych mężów, znacznie od nich starszych? 
|
Mąż jest starszy jedyne 3 lata więc to nie dużo, do bogatych nie należy, a i ja chyba jakąś raszpla też nie jestem . , czyżby ogonek przeistoczył się w psiochę przy porodzie ??
|
|
|