Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-11, 13:25   #4509
Ramona_85
Zakorzenienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
i jak z tymi imionami w 2013???? Zapomniałam włączyć tv
Lena i Jakub na 1 miejscu, byli tez zaproszeni goście, Tadla, Mandaryna i inni, podobno wraca moda w tym roku na imiona staropolskie - Jan, Stanisław itd.

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość

Dzizas a ja byłam pewna, że Ty masz córkę i już wiesz coś mi się pomieszało
he he jeszcze nie, może dlatego, że pisałam co nieco o imionach, bo mamy już wstępnie wybrane

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
kasian86 mhh dobra ta zapiekanka, tylko moj maly nie lubi ziemniakow, to dopiero ewenement!
ja sie chetnie wymienie, w tym roku nawet nie wiem co to jakis plaszcz czy kurtka...no oczywiscie wieczorami jest chlodniej, ale duzo wieczorami nie lazimy
Ale masz fajnie
chciałabym mieszkać w Italii, stolicy mojego imienia
Wczoraj po endo wypiłam herbatkę, która wzięłam ze sobą w termos, po 6 godzinach była jeszcze ciepła, tak się grzałam, że w kurtce zimowej cała mokra byłam
teraz to dziwna ta pogoda, na kurtkę zimowa mi za ciepło,a na wiosenno-jesienna za zimno i jak tu się ubrać

no i tak ostatnio kusiłyście tym McDonaldem, ze musiałam wczoraj wjechać na 2ForU z kurczakburgerem i frytkami, mały grzeszek, al podobno raz na kwartał mozna

Edytowane przez Ramona_85
Czas edycji: 2014-01-11 o 13:28
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora