Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy - sklepy dziecięce
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-11, 16:58   #4243
acha131321
Raczkowanie

Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
podoba mi się też ta bluzka, ale akurat do przedszkola potrzebuję gładką biała, endo nie ma u mnie w mieście już chyba niestety.
Zamawiałaś nexta u pośredniczki może? Będę chciała tak końcem lutego - początkiem marca zamówić Małej kilka rzeczy, m.in. płaszczyk z tej kolekcji co ta bluzka tylko nie wiem skąd ja tam wynajdę 10 rzeczy, bo bardzo niewiele mi się na wiosnę tam podoba, na lato kilka sukienek tylko i jakieś sandałki, ale to później zamówię
zamawiałam przez stronę bo u pośredniczki można zamawiać do rozmiaru 4-5lat (na sklepie nie mają 5-6lat) a moja na styk nosi 5-6lat, jak będziesz chciała coś zamówić i będzie Ci brakowało 10sztuk to zamówimy razem bo u mnie przy dwójce dzieci na pewno się nazbiera więcej niż 10 sztuk Ja też nienawidzę zakupów stacjonarnych, od jakiegoś czasu kupuję większość ubrań nie tylko dla dzieci ale i dla siebie w internecie, nikt mnie nie pogania, mogę sobie spokojnie przemyśleć co dokładnie potrzebuję, itp.
Brydzia wierzę, że jest Ci trudno jest Ci zabrać się za allegro, ale niekiedy można zarobić naprawdę bardzo dużo na ubraniach dziecięcych, ja właśnie niedawno otworzyłam firmę i przy okazji zaczęłam sprzedawać odzież używaną a teraz szukam już pracownika, bo wiem że mogę sobie na to pozwolić
acha131321 jest offline Zgłoś do moderatora