Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013, cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-11, 21:50   #4003
Natala84
Zakorzenienie

Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Natala a zdrowy brzuszek jest też od 4mż? bo ja albo ślepa albo nie widziałam bo Ty też niedługo wprowadzasz, a Hanula nie wiele od Mikiego starsza to pisz co i jak to będę zgapiać
zdrowy brzuszek od 6 bodajże

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
O właśnie - ja czytalam kiedyś (ale to tylko internet wiec nie wiem ile w tym prawdy), że jak dzieci zaczynają być większe to bardziej eksplorują świat w dzień i szkoda im czasu na jedzenie więc nadrabiają w nocy. Ktoś słyszał podobną opinię?
ja słyszałałam....

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
już Ci dziewczyny napisały, że lepiej bezmleczną robić na mleku które Miki pije

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Masz rację dzięki. Chyba póki co będę kładła go na łóżku później zobaczymy

Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka
a moim zdaniem lepiej na podłodze. na pewno bezpieczniej no i łatwiej dziecku ćwiczyć na twardej powierzchni. Nie uchronisz go od podłogi, za chwilę zacznie pełzać, potem raczkować...
polecam puzzle piankowe

Cytat:
Napisane przez Little_Spark Pokaż wiadomość
Natala a wiesz co może być przyczyną tego, że właśnie w 4-5 miesiąci dziecko zaczyna sie budzić częściej?
mój nigdy nie był dobry w spaniu, ale teraz już przechodzi sam siebie
w sumie to jest wiele teorii, jedno to to co napisała ja ale także to że dziecka mózg się intensywnie rozwija i potrzebuje "pożywki", że więcej kalorii dzieci w dzień spalają bo są ruchliwsze

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Już kupiłam w gemini kaszkę bezmleczną Holle. Fajny ma skład. Cena może wyższa no ale
też fajna

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora