Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Agresja po alkoholu? Jakie są nasze granice?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-12, 00:22   #5
201607131106
Konto usunięte

Dot.: Agresja po alkoholu? Jakie są nasze granice?

Rozumiem, że 5 lat to sporo, pewnie Ci szkoda spędzonych razem chwil, pewnie też jesteście do siebie już bardzo przyzwyczajeni. Nie licz na to, że on się zmieni, nie licz, ze nagle przestanie pic lub zacznie zachowywać się inaczej. Nie potrafiłabym byc z takim bandziorem. Tak, bandziorem. A co jeśli kiedyś uderzy kogoś o dwa razy za dużo? Będziesz nosić paczuszki do więzienia. Gdybyś była moją koleżanką/kuzynką to mimo całej sympatii, przestałabym Was zapraszać na jakiekolwiek imprezy, po co mam ryzykowac, że ktoś po alkoholu pobije mojego faceta, mnie, a może zniszczy mi meble? Nie wyobrażam sobie także wręczyć na wesele zaproszenia takiej parze, po co miałabym się całą noc stresować, czy on pobije mojego fotografa, czy nie. A może kelnera? A może wujka? Unikam takich ludzi jak ognia. Dziwię się, że dajesz na takie zachowania cichee przyzwolenie, bo niby się poawanturujesz, ale w końcu mu wybaczasz i znowu może się napieprzać pod barem.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując