Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-12, 10:55   #4885
Luna0
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX

aaa Zeberka gratulacje ogromne!! : jupi:
tak jak reszta dziewczyn, czytałam Twój post pare razy aż zobaczyłam w dół czy ktoś gratuluje czy ja coś pokręciłam

Moja koleżanka ostatnio urodziła synka, zaszła w ciąze jak jej córka miała rok i ciągle ją nosiła bo mała rozpieszczona. W 37tc złapały ją skurcze ale miała CC bo wcześniej też było CC. Także przenoszenie nie powinno zaszkodzić, byle nie po schodach itp. tylko delikatnie. Z czasem brzuszek będzie większy i Kasia będzie się przyzwyczajać że mama nie może tyle nosić. Jeju ale super

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
Luna- od kiedy Kamilek chory? lepiej już czy zaczynacie walkę?
Od czwartku, zaczął się dusić w nocy. Na szczęście nie miał typowego ataku jak inne dzieci przy zapaleniu krtani tylko kaszlał jakby gardło obdzierał
po lekach i inhalacjach jest lepiej bo kaszel przeszedł na mokry ale bardzo upierdliwy więc dziś do inhalacji włączam mucosolvan na szczęście żadnych gorączek itp nie ma, łobuzuje jak zawsze. Przed wczoraj zjadł mnóstwo sudocremu dziś zdarł policzek o parapet itp. także duchem jest zdrów

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
w Niemczech jest taki mega dobraśny słonecznik solony jak się z Tż dosiądziemy to zjadamy całą wielką paczkę w godzinę! i oderwać sie nie umiemy! Ostatnio przywieźliśmy 5 paczek i wszystko poszło w mgnieniu oka!
nam też go przywożą i wcinamy aż cała buzia piecze

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
[/COLOR]Aha no i chciałam jeszcze przed laserowo wzrok poprawić ale teraz nie wiem jak się to do tarczycy ma :/
Alfa ile takie coś kosztuje? Bo myślałam ostatnio czy by nie zacząć zbierać kasy.. tak mi się marzy wstać rano i widzieć wszystko takie piękne kanciaste i wyraźne jak w soczewkach

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora