Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Taka sytuacja
Wątek: Taka sytuacja
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-12, 11:58   #2
meginnia
Rozeznanie

Dot.: Taka sytuacja

Cytat:
Napisane przez Xsantis Pokaż wiadomość
Witam Panie i Panowie, mam problem z którym chciałbym się podzielić i prosić o radę oraz słowo wsparcia

A mianowicie byłem z dziewczyną przez ponad 2 miesiące, poznaliśmy się w akademiku. Ona jest ode mnie 4 lata starsza i świetnie się nam razem spędzało czas. Po ok 2 miesiącach znajomości zerwała dla mnie ze swoim chłopakiem z którym była 2 lata, a teraz zerwała ze mną. Bardzo mi na niej zależy, ale ona mówi, że dopiero ostatni dotarło do niej jak bardzo ważny był dla niej związek z Jej byłym. Ostatni napisała mi, że nie jest gotowa na żaden związek nie wie co czuje. Najgorsze jest to, że to ja jestem tym dojrzałym i odpowiedzialnym (nie przeszkadza mi to ale nie mogłem liczyć na to by podzieliła się ze mną swoimi uczuciami ), czuję, że byłem dla niej tylko pocieszeniem i nic więcej. Dalej mi na Niej zależy i wiem że Ona też coś do mnie czuła. Nie wiem co mam zrobić, czy dać jej tyle czasu ile będzie chciała, czy dalej pokazywać, ze mi na Niej zależy.

Proszę o każdego rodzaju rady.
Przepraszam za brak przejrzystości tekstu, ale nie chciałem się rozwodzić na 1000 słów
Przeczytaj jeszcze raz pogrubione przeze mnie fragmenty, mysle, ze sam zawarles tu odpowiedz na swoje watpliwosci. Byles chwilowym zauroczeniem, glupio zrobila zostawiajac faceta dla ciebie, teraz zauroczenie minelo i zatesknila za tym, co miala i czego dobrowolnie zrezygnowala. Wg mnie nie masz o co walczyc, pod 'nie jest gotowa na zaden zwiazek' kryje sie subtelne 'nie chce zwiazku z toba, ale tez fajny z ciebie chlopak i nie chce cie urazic'. Daj sobie spokoj.
meginnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując