Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-12, 13:27   #3150
StupidAlice
Czekoladoholik

Dot.: Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
hejka:d Niedawno jadłam śniadanie Piję kawę, zaraz nauka
Alice za wagę Ważne, że spada, ojj teraz koniec z piciem, obiecuję! dopiero po sesji coś tam przed jakąś imprezą, a teraz kończę na miesiąc.

Wczoraj byo bardzo fajnie i wybawiłam się z kilkoma osobnikami dwóch to nawet bardziej wpadło mi w oko i fajnie w tańcu ogarnięci byli, a to ważne

Jeżeli chodzi o imprezowanie jesteś na równi z katiennn

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
Alice to ja podobnego wzrostu do jakiej wagi dążysz? pewnie szybko Ci się uda bo dużo ćwiczysz

ja do owsianki tez miodu daję, moje ulubione śniadanie - owoce pokrojone, płatki owsiane, łyżeczka miody, rodzynki lub inne bakalie i 2 łyżki jogurtu naturalnego - i wcale nie czuję że na diecie jestem

wczoraj oglądałam drugą część dziennika Bridget Jones i się załamałam bo jak mi się kojarzy, to w dzienniku pisze że waży 62kg - czyli tyle co ja teraz a nawet ja trochę więcej..... oglądałam i się załamywałam jak wyglądam oczywiście tż gadal że przesadzam ale wiecie jak to z nimi jest :/
Do 55 kg jak w ubiegłym roku niestety mam kilkumiesięczne zastoje więc nie zdziwi mnie to jak będe to zrzucać do wakacji

Nie sugeruj się tym co w filmie widziałaś

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora