2014-01-12, 13:27
|
|
|
Czekoladoholik
|
Dot.: Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X
Cytat:
Napisane przez agulaaaa
hejka:d Niedawno jadłam śniadanie  Piję kawę, zaraz nauka
Alice za wagę  Ważne, że spada, ojj teraz koniec z piciem, obiecuję! dopiero po sesji coś tam przed jakąś imprezą, a teraz kończę na miesiąc.
Wczoraj byo bardzo fajnie i wybawiłam się z kilkoma osobnikami  dwóch to nawet bardziej wpadło mi w oko  i fajnie w tańcu ogarnięci byli, a to ważne 
|

Jeżeli chodzi o imprezowanie jesteś na równi z katiennn 
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------
Cytat:
Napisane przez Anielllka
Alice to ja podobnego wzrostu  do jakiej wagi dążysz? pewnie szybko Ci się uda bo dużo ćwiczysz
ja do owsianki tez miodu daję, moje ulubione śniadanie - owoce pokrojone, płatki owsiane, łyżeczka miody, rodzynki lub inne bakalie i 2 łyżki jogurtu naturalnego - i wcale nie czuję że na diecie jestem
wczoraj oglądałam drugą część dziennika Bridget Jones i się załamałam bo jak mi się kojarzy, to w dzienniku pisze że waży 62kg - czyli tyle co ja teraz  a nawet ja trochę więcej..... oglądałam i się załamywałam jak wyglądam  oczywiście tż gadal że przesadzam ale wiecie jak to z nimi jest :/
|
Do 55 kg jak w ubiegłym roku niestety mam kilkumiesięczne zastoje więc nie zdziwi mnie to jak będe to zrzucać do wakacji 
Nie sugeruj się tym co w filmie widziałaś
28.08.2014 - 55 kg 
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
|
|
|