Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE! cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-12, 14:19   #1696
eewelinaa92
Zakorzenienie

Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!

U mnie mimo, że nie grzeszę (za bardzo) to waga od Nowego Roku stoi na 61,9 i ani drgnie (Nadalka możesz wpisać na 1 str bo jako jedyna wczoraj chyba nie podałam)

Zjadłam dopiero obiad- ziemniaki, pierś kurczaka faszerowana szpinakiem i żółtym serem i surówka z kapusty pekińskiej, kukurydzy i papryki z sosem jogurtowym teraz do wieczora nic nie będzie bo nie mam miejsca.

Cytat:
Świnka ty marudzisz na 0,5kg ? zapytaj tu wytłuszczonym drukiem ile by chciało mieć 0,5 w tydzień :P
jaaaa chcee

Cytat:
zgadzam się z insane - tamlin Ty to już jesteś lodzio-miodzio (jeśli oglądałyście kiedyś pingwiny z madagaskaru wiecie o co chodzi) ja bym chciała na koniec diety wyglądać tak jak Ty teraz, jesteś moim ideałem
i ja też

Cytat:
Ona, Asia i Ewelina to są przykłady (przymykając oko oczywiście na te grzechy :P) które możemy brać na wzór, że uporem, dietą i w przyp. tamlin ćwiczeniami da się osiągnąć wszystko.
Nadalka dla mnie to Ty przykładem jesteś, bo jakby nie było więcej kg masz za sobą

-30kg

eewelinaa92 jest offline Zgłoś do moderatora