Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-12, 21:04   #3269
jagusia_24
Raczkowanie

Dot.: Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X

Cytat:
Napisane przez werty77 Pokaż wiadomość
dla wszystkich aktywnych

Melduje:
Mel B pośladki
shred

Żegnam się z Wami, wróce pewnie w środę ;-) trzymajcie jutro kciuki od godz. 12 !
Trzymam kciuki i za ćwiczenia !

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
wróciłam z wośpu, u mnie nic ciekawego nie było w tym roku a piździa.ło jak nie wiem zmarzłam bardzo. Zaraz do matmy jeszcze zajrzę i w kimono. Proszę trzymajcie jutro mocno kciuki za mój spr
Jutro czeka mnie nauka na historię i wos, ogólnie ten tydzień i ferie.
Zbliża mi się @, brzuch boli, apetyt ogromny. Nienawidzę tego stanu, a @ w sumie za jakiś tydzień + -
Kciuki mocno trzymam i na szczęście .

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
tylko ja o dziwo nie mam po wczoraj zakwasów i mam ochotę pobiegać, a nie mam jak. no nic, poświęcę się nauce

Podsumowanie bieżącego tygodnia:
468minut ruchu (lepiej o 35minut), a w tym:
- spacer: 174 minuty - 15,5 km (lepiej o 5minut, pół kilometra)
- bieg: 132 minuty - 23 km (gorzej o 52 minuty, 8,5km mniej)
- 30 minut rozciągania (10 minut mniej niż ostatnio)
- 88 minut ćwiczeń domowych (o 58 minut lepiej niż ostatnio)
- 44 minuty rowerem - 12 km (wcześniej w ogóle nie było roweru).

Wniosek: biegałam tylko 2 dni, ale oba biegi były o wiele lepsze niż te z 1 tygodnia(rekord na 10km + 13km pierwszy raz w życiu). Więc jeśli pogoda pozwoli chcę zwiększyć ilość biegania. Pozatym jestem zadowolona, więcej minut mimo że pojawiły się zajęcia na uczelni oraz nauka na egzaminy. No i już 2 tygodnie bezgrzeszne Wagowo nie mam pojęcia jak, zważę się dopiero jakoś 24.01, czyli po 26 bezgrzesznych dniach (mam nadzieję).
Gratulacje !

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość
ogarnęłam Excela

teraz piję koktajl z gruszki, banana, jabłka i jogurtu naturalnego i zabieram się za matmę
i brzmi pysznie .
jagusia_24 jest offline Zgłoś do moderatora