Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-12, 20:17   #2904
eweden
Raczkowanie

Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

Dziękuje za gratulacje

TroppoSensibile odnośnie teściowej to ja bym chyba jednak wolała żeby te kontakty się zbyt nie ożywiały, chyba, że byłaby to jakaś sporadyczna "rada", bo szczerze mówiąc nie do końca przepadam za tą kobietą, mam dawną uraze i jakoś czasami mi ciężko zapomnieć... Sama nie wiem co lepsze - czy jak ktoś się wcale nie interesuje czy jak interesuje się za bardzo... Bo myślę, że takich wyśrodkowanych typów to jest naprawdę mało, a już na pewno mi się taki nie trafił :P

NecroKitty, pater86 ja też sobie tak do tej pory tłumaczyłam, że dzidziuś ma na coś ochotę i przez te święta za bardzo sobie pofolgowałam, gin mi kazał pilnować wagi i aż mi wstyd

Odnośnie toxo to ja nigdy nie miałam kota, miałam ew sporadyczny kontakt u koleżanki, a wyszło mi, że przechodziłam, musiałam robić dodatkowe badania i teraz powtarzam je mniej więcej co 2 mce...